Ny APP finder dine venner og dit telt på smukfest
Hjem NYHEDER Ny APP finder dine venner og dit telt på smukfest

Ny APP finder dine venner og dit telt på smukfest

Af Redaktionen

Telia Locator er det nyeste digitale middel i kampen for mere frihed og nydelse på årets Smukfest, der officielt åbner i eftermiddag.

Den gratis mobil-app er allerede downloadet af mere end 7.000 festivalgæster i Skanderborg.

Ny APP finder dine venner og dit telt på smukfest 2Når du er på festival, skal du føle dig helt fri. Fri til at være impulsiv og nyde øjeblikket. Fri for bekymringer om, hvor dine venner nu lige gik hen – og om du kan finde dit telt igen, når du vender hjem til campingområdet efter en lang dag med musik og fest.

Derfor har Telia sammen med svenske StageCast udviklet mobil-app’en Telia Locator.

Med Telia Locator kan du altid finde dine venner, og de kan finde dig. Du kan også geo-tagge dit telt, så det er super nemt at finde, selv i mørke – og hvis du skulle føle dig en smule svimmel en aften.

Telia Locator giver dig også overblik over, hvor scenerne ligger i bøgeskoven. Klikker du ind på en scene, kan du se alle de billeder og film, som andre festivalgæster har delt fra området – og du kan uploade dine egne. Således er Telia Locator meget mere end et online-kort og en ”friend & camp”-finder. Det er et lille socialt medie, udviklet og designet specifikt til Smukfest.

Væk med pain points
Festival-frihed handler en gang i mellem også om, at kunne være helt sig selv og gå sine egne vegne. Derfor kan du med Telia Locator til enhver tid vælge at klikke dig selv ud af kortet på Telia Locator. Så vil hverken du eller dit telt kunne ses af dine venner i app’en.

”Det er sjette år, at vi er partner på Smukfest. Den erfaring har vi udnyttet til at udvikle dette nye produkt, der ganske gratis løser en række velkendte udfordringer for gæsterne på Smukfest. Hele vores forretningstilgang handler i disse år om at fjerne såkaldte ’pain points’ – alt det, der irriterer og besværliggør hverdagen. På samme måde søger vi med vores engagement her i Bøgeskoven at eliminere problemer og bekymringer, så gæsterne kan nyde oplevelsen fuldt ud og føle sig helt frie”, siger Telias privatkundedirektør, Gustav Berghog.

Udover den nyskabende app tilbyder Telia igen i år gratis opladninger på Telias Mobil Hoteller. Her sørger personalet for, at telefonerne får ny energi – mens deres ejere hygger sig i bøgeskoven. Med Telia Locator kan du altid finde det nærmeste Telia Mobil Hotel eller en Telia Byttestand, hvor du kan købe de særlige Smukfest-powerbanks og dagligt bytte dem til nye.

Også på selve mobildækningen har Telia igen i år skruet op for kapaciteten med ekstra master i anledning af Smukfest.

Status på Telia Locator tirsdag 7. august (dagen inden det officielle musikprogram og festivalpladsen åbnede):

 

  • 7.000 downloads
  • 1.000 delte billeder + videoer
  • 21.000 friend connections

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>