På én og samme platform: Optimale løsninger til håndværksområdet
Hjem TEKNIK På én og samme platform: Optimale løsninger til håndværksområdet

På én og samme platform: Optimale løsninger til håndværksområdet

Af Redaktionen

Alt til byggepladsen, værkstedet og reparationer:

Udstyr og service til fagfolk hos Conrad – aktuelt fokus: Digitalisering på håndværksområdet

  • Digitale trends: Arbejde med netværksværktøjer og eProcurement
  • Funktionalitet og ydeevne: Innovationer fra førende producenter
  • Byggeri, renovering, reparation og vedligeholdelse: Alle komponenter samlet på én og samme platform

Funktionelle og højtydende værktøjer er alfa og omega for det professionelle arbejde på byggepladsen, værkstedet eller ved reparationsarbejde. Som en pålidelig indkøbspartner inden for teknologi og elektronik tilbyder Conrad alle komponenterne til succes med sin platform: Vi tilbyder et bredt produktudvalg, særlige services og de rette kontakter. “Som leverandør af de forskellige løsninger ønsker vi at støtte vores erhvervskunder med vores komplette udvalg af tjenester. Vi tilbyder derfor ikke kun værktøjer og maskiner til enhver brug inden for håndværksområdet og facility management. Vi driver også digitaliseringen på dette område og tilbyder fremadskuende elektroniske indkøbsløsninger til virksomheder i alle størrelser,” forklarer Michael Schlagenhaufer, Senior Director Core Electronics hos Conrad.

Spar tid og penge: Digitalisér processerne i virksomheden

På én og samme platform: Optimale løsninger til håndværksområdet

Hvad enten det drejer sig om byggepladsen, værkstedet eller reparationsarbejdet, så finder fagfolk både udstyret og de passende services på Conrad Sourcing Platform. Fotokilde: amedeoemaja – stock.adobe.com

Digitale løsninger præger alle områder af vores hverdag. Derfor står emnet digitalisering også øverst på dagsordenen for det nye Conrad-team: Arbejdsprocesser kan optimeres med netværksenheder. Bosch Professional tilbyder f.eks. mange måder at arbejde nemmere, hurtigere og smartere via de forskellige apps samt el-værktøjer og måleteknologienheder med smart-teknologi. De elektroniske indkøbsløsninger gør også, at virksomheder inden for håndværksområdet kan minimere deres tidsforbrug og dermed reducere omkostningerne. eProcurement-løsningen – Conrad Smart Procure – tilbyder et browserbaseret værktøj til et effektivt indkøb, især for mindre virksomheder.

Alt på én platform, alt fra ét sted

Uanset om det drejer sig om kraftfulde maskiner til byggepladsen, lette og mobile enheder til det eksterne arbejde eller professionelt udstyr til værkstedet: I vores særlige kundecases præsenterer Conrad-teamet innovative produktnyheder og aktuelle highlights af enheder inden for områderne “konstruktion og renovering”, “reparation og vedligeholdelse” samt “værksted og uddannelse”. Hvis du klikker videre, vil du straks se: Conrad tilbyder det komplette sortiment – fra powerstations til arbejdstøj og stålankre. Muligheden for at få dækket alle de tekniske behov på én og samme platform gør dig i stand til at spare både tid og penge. Samtidig er produktkvaliteten den absolut højeste prioritet hos Conrad: Krav som funktionalitet, ydeevne og sikkerhed er derfor topprioritet, når vi udvælger vores mærker.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>