Polestar bliver børsnoteret på Nasdaq i
Hjem Elbil Polestar bliver børsnoteret på Nasdaq i New York

Polestar bliver børsnoteret på Nasdaq i New York

Af Redaktionen

Polestar, det svenske performance-elbilsmærke, påbegynder handel på den amerikanske børs Nasdaq i New York den 24. juni.

Polestar forhandles under ticker-symbolet PSNY.

Den amerikanske børsnotering markerer endnu en vigtig milepæl for bilmærket, der blev lanceret i 2017 og som allerede er blevet en global virksomhed.

Med en unik kombination af startup-agilitet og ekspertise på OEM-området (original equipment manufacturer) er det lykkes Polestar at lancere to prisbelønnede biler med mere end 55.000 eksemplarer på vejene på globalt plan.

“Det er et enormt stolt øjeblik for hele Polestar-teamet. Vi tager nu hul på et nyt kapitel, som kan koges ned til et ord – vækst. I 2025 forventer vi at sælge 290.000 biler om året – 10 gange så mange som i 2021. Vi har allerede en succesfuld forretning, og børsnoteringen bliver vores afsæt til at realisere vores ambitiøse fremtidsplaner og drive brancheførendeNew bæredygtighedsmål fremad,” siger Thomas Ingenlath, administrerende direktør for Polestar.

Nasdaq-debuten sker efter en solid og stærk start på 2022 med et rekordhøjt salg for året og mere end 32.000 ordrer på Polestar 2. Det svarer til en stigning på 290 pct. i forhold til samme periode i 2021. Polestar har desuden øget sin tilstedeværelse fra 19 til 25 markeder siden udgangen af 2021 med 130 understøttende detail-lokationer.

“Vi tilføjer tre nye elektriske premiumbiler til vores sortiment inden 2024 og begynder med vores første SUV, Polestar 3, senere i år. Denne attraktive produktportefølje kommer til at danne grundlag for Polestars vækst i de mest attraktive EV-segmenter på globalt plan med høj fortjeneste og overskudsgrad,” siger Thomas Ingenlath.

Polestar ringer med klokken på Nasdaq i New York den 28. juni for at fejre sin indtræden på børsmarkedet. Interesserede kan følge med, når begivenheden livestreames her: https://livestream.com/accounts/27896496/events/10423292.

Polestar bliver børsnoteret på Nasdaq i

Børsnoteringen blev gennemført gennem en virksomhedssammenslutning med Gores Guggenheim, Inc., et SPAC-selskab (Special Purpose Acquisition Company), dannet af tilknyttede selskaber i The Gores Group og Guggenheim Capital, LLC, som blev officielt godkendt på et møde med Gores Guggenheims aktionærer den 22. juni 2022.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>