Hjem sikkerhed Prisbelønnet sikkerhedskonference om beskyttelse af identitetssystemer kommer til Europa

Prisbelønnet sikkerhedskonference om beskyttelse af identitetssystemer kommer til Europa

Af Redaktionen
Prisbelønnet sikkerhedskonference om beskyttelse af identitetssystemer kommer til Europa

Organisationer verden over kæmper med at holde trit med den voldsomme stigning i it-angreb – herunder det berygtede SolarWinds-angreb på forsyningskæden og Hafnium-angrebet på Microsoft Exchange – der er rettet mod identitetssystemer, især Active Directory.

For at hjælpe, flytter den prisbelønnede sikkerhedskonference Hybrid Identity Protection (HIP) nu til Europa.

Semperis, som beskytter virksomheders identitetssystemer, er vært for den første europæiske udgave af konferencen Hybrid Identity Protection (HIP) 2021 den 30. juni og 1. juli 2021. HIP Europe er den første europæiske udgave af den prisbelønnede globale Hybrid Identity Protection-konference, som samler førende eksperter, der arbejder i krydsfeltet mellem identitet og sikkerhed. Konferencen giver et dybdegående indblik i de nyeste tendenser og udfordringer i forbindelse med håndtering af hybride og multicloud-miljøer.

Blandt hovedtalerne er Microsoft MVP Tony Redmond, der har skrevet flere bøger og blogs om Microsoft Exchange og Office 365, og Microsoft Directory Services identitetsekspert John Craddock, der har spillet en vigtig rolle som arkitekt af identitets- og sikkerhedsløsninger for mange organisationer, bl.a. Microsoft, den britiske regering og flere multinationale selskaber.

“Næsten alle organisationer bruger tjenester i skyen. Og mange har eller er ved at flytte deres tjenester i skyen, som de giver brugere, partnere og forbrugere adgang til. Det betyder at it-sikkerhedsgrænserne flytter sig længere ud i takt med, at vi skaber disse nye hybride systemer – og identitetsstyring bliver afgørende for at sikre ens aktiver og styre hvem, der får adgang. På konferencen vil deltagerne lære hvordan de identificerer sårbarheder og beskytter deres systemer. Et paradigmeskift er lige om hjørnet i form af decentraliseret identitet og verificerbare legitimationsoplysninger,” siger John Craddock, der vil forklare fordelene ved denne spændende nye teknologi.

HIP-konferencen er et uddannelsesforum for it-medarbejdere, der har til opgave at forsvare hybride miljøer, og deltagerne vil lære fra eksperter i identitets- og adgangsstyring.

“Vi ser frem til at afholde HIP-konferencen i Europa for første gang. Her vil verdens bedste eksperter inden for hybrid identitet dække tidens hotteste emner inden for identitetssikkerhed: fremtiden for cloud computing, cloud-sikkerhed og identitet. Zero Trust er afgørende for at forhindre at it-kriminelle stjæler nøglerne til dit kongerige. På grund af pandemien vil HIP Europe i år foregå virtuelt og det er gratis at deltage. Vi kommer til at dele erfaringer fra nylige it-angreb, hvordan man kommer sig efter angreb og hvordan man forsvarer moderne miljøer mod nye trusler,” siger Guido Grillenmeier, teknologichef hos Semperis.

HIP-konferencen blev grundlagt i 2016 af Semperis og har modtaget flere priser, herunder Globee Business Awards 2021 – Guldvinder, Årets præstation inden for live events, 2020 Cybersecurity Excellence Awards – Bedste cybersikkerhedskonference, Golden Bridge Business and Innovation Awards – Guldvinder, Årets live event, og 2020 IT World Awards – Bronzevinder, Computerbaseret træning om sikkerhedsbevidsthed.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>