I dag tiltræder Ralf Jordan som Lenovos nye Vice President, EMEA Channel.
Hjem NYHEDER I dag tiltræder Ralf Jordan som Lenovos nye Vice President, EMEA Channel

I dag tiltræder Ralf Jordan som Lenovos nye Vice President, EMEA Channel

Af Redaktionen

Ralf Jordan bliver en del af ledelsesteamet for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) og rapporterer direkte til Francois Bornibus – SVP og EMEA President.

Det sker samtidig med, at Fiona O’Brien skifter til sin nye globale rolle som VP Sales Transformation & Enablement for International Markets.

Ralf Jordan kommer til Lenovo med uvurderlig erfaring og dybt branchekendskab særligt i forhold til at udvikle Lenovos kanalstrategi.

Selv siger Ralf Jordan om sin nye position: “Jeg er glad for at vende tilbage til Lenovo som VP, EMEA Channel. I løbet af de sidste 10 år har jeg fulgt Lenovos imponerende vækst, transformation og succes på markedet, og jeg vil gøre mit for at løfte vores EMEA forretning til nye højder. Jeg ser unikke muligheder for at udnytte Lenovos styrker og succeser og til yderligere at udvide sin stærke position på markedet gennem en endnu mere integreret kanaltilgang. Det føles lidt som at vende tilbage til min ‘første kærlighed’.”

I dag tiltræder Ralf Jordan som Lenovos nye Vice President, EMEA Channel.

Ralf Jordan

Ralf Jordan begyndte sin karriere i 1992 hos IBM som systemingeniør og kommer til Lenovo med 10 års erfaring fra Dell, senest som leder af distributions-GTM for EMEA Dell Technologies. Lenovo er dog ikke fremmed for Ralf Jordan, da han før sin tid i Dell arbejdede for Lenovo som vicepræsident for Emerging Markets EMEA, der dækkede Central- og Østeuropa, Tyrkiet, Mellemøsten og Afrika.

Med base i Düsseldorf vil Ralf Jordan fokusere på at udvide Lenovos EMEA forretning og drive Lenovos 360-fokus, der skal skabe endnu større sammenhænge på tværs af tech-virksomhedens Intelligent Devices Group (IDG), Infrastructure Solutions Group (ISG) og Solutions & Services Group (SSG).

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>