Rockwell Automation fejrer og anerkender partnerskaber ved EMEA PartnerNetwork™-konference
Hjem NYHEDER Rockwell Automation fejrer og anerkender partnerskaber ved EMEA Virtual PartnerNetwork-konference

Rockwell Automation fejrer og anerkender partnerskaber ved EMEA Virtual PartnerNetwork-konference

Af Redaktionen

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), verdens største virksomhed dedikeret til industriel automation og digital transformation, fejrede sine partnervirksomheders hårde arbejde og gode resultater under devisen ‘Better Together’ på dette års EMEA Virtual PartnerNetwork-konference.

Under arrangementet blev der uddelt adskillige ‘Partner of the Year’-priser til både systemintegratorer og distributører.

Innovationsprisen anerkendte virksomheder, der med succes havde planlagt og implementeret innovative og transformative løsninger på et eller flere områder i deres virksomheder ved brug af Rockwell Automations og andre partners digitale og disruptive teknologier. De regionale partnerpriser anerkendte forretningsresultater, vækst, kundeloyalitet og den generelle drift.

Rockwell Automation fejrer og anerkender partnerskaber ved EMEA PartnerNetwork™-konference

Christian Reuter, Regional Vice President Market Access EMEA, hos Rockwell Automation, forklarer: “Vi er utroligt heldige at samarbejde med nogle af de bedste virksomheder på markedet. Det er virksomheder, som deler vores etos om at levere de bedst mulige løsninger og skaber trivsel hos vores kunder, ikke kun lige nu, men også i fremtiden.”

Innovationsvinderne var:

Distributor Innovator STARO Process Control, Sydafrica
System Integrator Innovator TECHTRIBE, Sverige

 

Regionale prisvindere i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) var:

Region Distributør Systemintegrator
Nord-

europa

WEXØE, Danmark VENGON Electrical Engineering, Danmark
Centraleuropa Routeco, Holland TAKOM, Poland
Syd-

europa

TE.CO. Italien NOREALP, Frankrig
Mellemøsten, Tyrkiet og Afrika (META) CRAIGCOR, Sydafrika INTECH Process Automation, Dubai

Arrangementet fokuserede på at redefinere de positive resultater ved samarbejdet, via partnerskaber og det tætte makkerskab, samtidig med en anerkendelse af, at et stærkt globalt fællesskab fremmer kundernes succes. Dagen omfattede keynote-præsentationer, diskussioner om at fremme partnerskabernes muligheder og udvikling af kerneporteføljen, suppleret med åbne diskussioner med ledere og emnefokuserede breakout-sessioner.

Reuter konkluderer: “De seneste 24 måneder har vist, hvordan disse partnerskaber og personlig gensidig støtte har gjort en reel forskel og at det er afgørende for at opnå succes fremadrettet. Jeg føler virkelig, at alle værdsatte budskabet ‘Better Together’ i dette års arrangement.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>