Rockwell Automation og Cytiva samarbejder om digitalisering af drift på Innovative Pharmaceutical Development Center
Hjem NYHEDER Rockwell Automation og Cytiva samarbejder nu om digitalisering af drift på Innovative Pharmaceutical Development Center

Rockwell Automation og Cytiva samarbejder nu om digitalisering af drift på Innovative Pharmaceutical Development Center

Af Redaktionen

Rockwell Automation, verdens største firma indenfor industriel automatisering og digital transformation, har offentliggjort, at dets avancerede life science produktionsløsninger spiller en central rolle i et innovativt farmaceutisk udviklingscenter i Uppsala, Sverige.

Testa Center – er et initiativ mellem den svenske regering og Cytiva – som er ledende inden for global life science – blev etableret i 2018 for at understøtte væksten af Life Science industrien og dens produktionsevne.

Rockwell Automation og Cytiva samarbejder om digitalisering af drift på Innovative Pharmaceutical Development CenterSiden 2019 har Rockwell Automation og Cytiva samarbejdet omkring automatisering af life science industriens produktion.

Rockwell Automation og Cytiva bringer hver deres ekspertise inden for life science -produktion og automatisering i spil for at sikre en effektiv, fleksibel og skalerbar platform, designet til at illustrere, bevise og accelerere industriens digitale transformation. Samarbejdet skaber en stærkere integration, bedre dataindsamling og analyse af kernedata til brug i en standardiseret produktionsplatform.

Åsa Arvidsson, Vice President, EMEA North region hos Rockwell Automation, forklarer: “Tilpasningsevne og skalerbarhed er grundlæggende facetter i enhver nutidig life science virksomhed. Efterhånden som personlig medicin, engangsinstallationer og programmer til hurtig udvikling bliver mere og mere almindelige, har producenter brug for fleksibilitet til at udvikle, teste, forbedre og fremstille i et tempo, der er langt hurtigere end nogensinde før. Dette kan kun opnås og gøres effektivt med en digitaliseret proces og automatiserede løsninger, udviklet specifikt til den farmaceutiske industris behov.”

Jesper Hedberg, direktør hos Testa Center, forklarer: ”Centeret støtter vækst i biologiske, teknologiske og digitale innovationer, som alle arbejder i samme retning med fokus på at skabe en mere agil ramme der hurtigere, mere præcist og effektivt kan udvikle personlig medicin. Når vi samarbejder og hjælper hinanden, kan vi ikke blot udvikle hurtigere, men vi kan også lave dramatiske ændringer og forbedringer som hjælper mennesker som helhed.

Samarbejdet, som også har givet anledning til grundlæggelsen af et automatiserings- og digitaliseringstestcenter i Shanghai, forsker nu i, hvordan Industriel IoT (IIoT), Augmented Reality (AR) og andre avancerede teknologier kan bruges til at forbinde alle elementerne i produktions- og udviklingsprocessen. Med innovative løsninger til udvikling af fabriksstyring, etablerer Rockwell Automation og Cytiva en lovende fremtid for digitale løsninger i life science virksomheder, ved at forbedre uddannelse og operatørernes effektivitet, forbedre hastigheden af kvalitetskontrol, effektivisere håndtering af udstyr og intensivering af effektiviteten.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>