Samarbejde mellem Dantaxi og TIER udvides: Drop løbehjulet hvis promillen er for høj
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Samarbejde mellem Dantaxi og TIER Mobility udvides: Drop løbehjulet hvis promillen er for høj

Samarbejde mellem Dantaxi og TIER Mobility udvides: Drop løbehjulet hvis promillen er for høj

Af Redaktionen

Sommer og sol er for mange lig med fest og socialt samvær samt et glas eller to med familie og venner.

Men bliver promillen for høj, skal man holde sig fra løbehjul og i stedet vælge taxi til hjemkørslen.

Samarbejde mellem Dantaxi og TIER udvides: Drop løbehjulet hvis promillen er for højDet mener TIER Mobility og Dantaxi, der råder over hhv. 800 el-løbehjul og 1.000 taxier i København og på Frederiksberg. Tiltaget mellem de tohjulede og de firhjulede hilses velkommen på Rådhuset.

I foråret indledte de to transportselskaber TIER Mobility og Dantaxi et samarbejde for at undgå kørsel i påvirket tilstand på TIER’s delecykler.  Nu udvides samarbejdet til at omfatte TIER’s 800 el-løbehjul, der netop er sat på gaden i København og på Frederiksberg.

Hvis du har drukket, skal du tage taxi i stedet for løbehjul

Som resultat af samarbejdet spørges aktive brugere på TIER app’en, torsdag til søndag i tidsrummet mellem 22.00 og 05.00, om de har drukket alkohol – hvis “ja” bliver de henvist til Dantaxi’s app og tydeligt instrueret i ikke at tage et TIER løbehjul hjem.

  • Vi er glade for at udvide samarbejdet med Dantaxi. Sammen har vi udviklet en løsning, der ikke bare tilskynder folk til at lade løbehjulet stå, men også gør det nemt at vælge et sikkert og ansvarligt alternativ. Det er i alles interesse at undgå spirituskørsel. Vi ønsker ikke at se nogle, komme til skade på et løbehjul, siger TIER’s Regional City Manager i Danmark, Frederik Heesch Hansen.

At to virksomheder, der ellers er i konkurrence, er gået sammen om at mindske spirituskørsel, bliver hilst velkommen på Københavns Rådhus:

  • Det er virkelig positivt, at to ellers konkurrerende virksomheder er gået sammen om at få københavnerne sikkert hjem. Det er nemt at hoppe på et el-løbehjul, når man skal fra A til B, men de bør bestemt ikke bruges, når man har indtaget alkohol, udtaler Louise Theilade Thomsen, medlem af Teknik- og miljøudvalget for Venstre.

Samarbejdet er ikke kun begrænset til TIER’s løbehjul og delecykler i København.
Men er også virksomt i Herning og Odense.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>