SAS Viya på Azure Marketplace gør dataanalyse nemt for alle
Hjem NYE PRODUKTERCOMPUTERE SAS Viya på Azure Marketplace gør dataanalyse nemt for alle

SAS Viya på Azure Marketplace gør dataanalyse nemt for alle

Af Redaktionen

SAS Institute, en global leder inden for dataanalyse og AI, sender nu sin analyseplatform SAS Viya ud på Microsoft Azure Marketplace.

Det betyder, at alle virksomheder og organisationer hurtigt og effektivt kan komme i gang med avanceret dataanalyse i skyen.

Betaling pr. time og let tilgængelige guider øger enkelheden.

SAS Institute udvider sin potentielle kundebase med SAS Viya på Microsoft Azure Marketplace. Dataudforskning, machine learning og analytiske modeller er nu tilgængelige med et klik, mens Microsoft administrerer infrastrukturen til SAS dataanalyseplatformen i skyen. Kunder kan fokusere på at bygge og styre driften af ​​deres analyseløsninger. At SAS Viya er tilgængelig på dansk er yderligere med til at gøre det nemt for alle at komme i gang.

– En vigtig målgruppe for SAS Viya på Microsoft Azure Marketplace er virksomheder og organisationer med op til fem brugere, selvom der ikke er nogen teknisk begrænsning på antallet af brugere. Vi har ikke haft så oplagt en mulighed for dem før, siger Svein Tore Bø, Pre-Sales Director, SAS Nordics.

Svein Tore Bø peger også på, at det er nemmere at komme i gang med SAS Viya på Microsoft Azure Marketplace hvilket betyder, at flere kan blive fortrolige med data- og analyseplatformen. Indbygget automatisering betyder, at det er muligt hurtigt at skabe og sætte innovative løsninger i drift. SAS Viya på Microsoft Azure Marketplace er også en attraktiv mulighed for visse brugere, for eksempel brugere, hos virksomheder og organisationer, der har implementeret SAS Viya internt.

SAS Viya på Azure Marketplace gør dataanalyse nemt for alle– En stor fordel ved SAS Viya er, at det er en integreret platform, med funktionalitet som machine-learning, distribution af analysemodeller, datahåndtering og andre ting, der er nødvendige for dataanalyse, siger Antti Heino, Principal Advisor for Analytics & AI hos SAS Institute .

Det betyder blandt andet tilgang til funktionalitet som dataadgang, datahåndtering, visualisering, rapportering, statistik og machine learning, værktøjer til styring såvel som de populære Python- og R-sprog til dataanalyse. Der er også muligheder for at bygge løsninger med low-code og no-code værktøjer. Det er ligeledes nemt at integrere SAS Viya med tredjepartsprodukter.

Blandt de generelle fordele ved at bruge SAS Viya som cloud-tjeneste er, at brugervirksomhederne ikke skal styre driften af ​​infrastrukturen. På et overordnet niveau gør en let tilgængelig analyseplatform forretningsudvikling og forretningstransformation nemmere.

– Værktøjer, der giver løsninger hurtigt, gør det muligt for virksomheder at være innovative. De behøver ikke vente flere måneder på at begynde at udvikle og implementere løsninger. SAS Viya inspirerer og gør analysearbejdet sjovere, siger Christian Christensen, cloud-arkitekt for cloud-løsninger hos SAS Institute.

– Med SAS Viya på Azure Marketplace kan organisationer komme i gang med det samme med at fokusere på innovation, løsning af problemer og opnå reel værdi i stedet for at miste momentum og kadence ved at vente på et implementeringsprojekt, forklarer Christian Christensen, SAS Institute.

SAS Viya er allerede en populær platform globalt til dataanalyse. Med lanceringen på Microsoft Azure Marketplace styrkes det i forvejen stærke samarbejde mellem SAS Institute og Microsoft, hvor SAS Institute har modtaget Microsofts Global Independent Software Vendor (ISV) 2022 Partner of the Year Award.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>