Dell lancerer nye pc’er til den hybride arbejdsdag
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies lancerer nye pc’er til den hybride arbejdsdag

Dell Technologies lancerer nye pc’er til den hybride arbejdsdag

Af Redaktionen

De nye hybride arbejdsmuligheder gør, at alle løsninger skal nytænkes.

For ligesom hybridarbejde medfører unikke arbejdsdage, bør teknologien tilpasses den enkelte medarbejder.

Derfor lancerer Dell Technologies nye enheder med stor ydeevne, intelligente funktioner og forbedret sikkerhed – alt sammen i et tyndt og let design.

Dell Technologies har lanceret nye produkter i deres Latitude- og Precision-serier. Lanceringerne fokuserer på nye samarbejdsmuligheder og kommer med en fantastisk ydeevne, der bidrager til at styrke den hybride arbejdsplads.

Med den nye Latitude 9330 skubber Dell Technologies mulighederne for samarbejde. Latitude 9330 er nemlig skabt til hybridarbejde og byder på en lang række samarbejds-, tilslutnings- og privatlivsfunktioner i en 2-i-1-formfaktor. Det er den første 13”-enhed i 9000-serien og er med sin 16:10 InfinityEdge-skærm desuden den tyndeste enhed i Latitude-porteføljen. Pc’en er verdens første bærbare pc, der kommer med et pegefelt til samarbejde, som både giver hurtig adgang til mikrofon, video, skærmdeling og chat under Zoom-møder. Når mødet slutter, deaktiveres ikonerne og pegefeltet gendannes. Desuden kommer Latitude 9330 med et FHD-kamera med separate RGB- og IR-kameraer samt støjreduktion.

Dell lancerer nye pc’er til den hybride arbejdsdag

Den nye Precision 7670 leverer en fantastisk skærmoplevelse, der ikke går på kompromis med ydeevnen. Alt sammen i en 16”-formfaktor, der kommer med to chassismuligheder (Thin og Performance), hvilket giver fleksibilitet i både skalerbarhed og konfiguration.

Precision 7770 er verdens mest kraftfulde 17” mobile workstation og leverer den højeste skalerbarhed på tværs af Precision-serien, alt imens den giver den samme ydeevne som en desktop, når du er på farten.

Pris og tilgængelighed
  • Latitude 9330 bliver tilgængelig fra juni. Prisen bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Precision 7670 og Precision 7770 bliver tilgængelige senere på året. Priserne bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>