TOP 10: De mest populære mobiler i april
Hjem Nye ProdukterSmartphone TOP 10: De mest populære mobiler i april

TOP 10: De mest populære mobiler i april

Af Redaktionen

I april måned er det en af Huaweis seneste skud på linien, Huawei P20 Lite, som ryger direkte ind blandt mobilfavoritterne og gør Apples iPhone X og iPhone 8 selskab på top 3 listen over månedens mest populære mobiltelefoner. Det viser den seneste opgørelse fra Telia.

Huaweis anden nye model, Mate 20 Pro, er også blevet taget godt imod og lander dermed på en 9.plads blandt favoritterne, på trods af at den kun har været på markedet siden midt april. Til gengæld oplever den ældre model, Mate 10 Pro, et fald i popularitet og rykker fra nummer 6 til nummer 10, mens P10 Lite vedholder sin plads som nummer 4.

Begge af Samsungs seneste modeller, Galaxy S9+ og Galaxy S9, oplever et lille fald i popularitet, men vedholder stærke positioner og lander henholdsvis på en solid 5. og 6. plads.

TOP 10: De mest populære mobiler i april 2

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>