Et fleksibelt arbejdsliv tiltaler mange
Hjem UNDERSØGELSE Undersøgelse: Et fleksibelt arbejdsliv tiltaler mange

Undersøgelse: Et fleksibelt arbejdsliv tiltaler mange

Af Redaktionen

Iværksætteri er hot.

Næsten 80 % af alle svenskere føler, at de har gode muligheder for at drive egen virksomhed i nærmiljøet.

Ifølge en undersøgelse foretaget afmarkedsanalyseinstituttet IPSOS er det fleksibiliteten, der til lokker.

Et fleksibelt arbejdsliv tiltaler mange

At arbejde med Network Marketing betyder, at du selv bestemmer, hvor meget eller hvor lidt du vil arbejde, hvornår, og med hvem. Det er netop friheden og fleksibiliteten i forretningsmodellen, der tiltaler mange. En undersøgelse foretaget af det internationale markedsanalyseinstitut IPSOS viser, at 1 ud af 3, der arbejder med direkte salg, vælger Network Marketing, fordi det giver mulighed for at opbygge virksomheden i sit eget tempo.

  • Forandringerne på arbejdsmarkedet fortsætter med øget hast. Arbejdstiden bliver stadig længere, man bruger mange timer på at pendle, fordi flere og flere flytter væk fra byerne, og mange er online 24/7. Jeg tror, det er derfor mange søger efter andre og bedre muligheder, siger Fredric Alerstam Country Manager hos Forever Living Scandinavia.

Kernen i Network Marketing har altid været det personlige møde mellem sælger og kunde. Sådan er det stadig, men undersøgelsen fra IPSOS viser, at det personlige møde i dag suppleres med de sociale medier og andre online platforme. 50 % af alt salg foregår i dag via internettet, og de sociale medier tegner sig for 24 %. Dog mener næsten 80 % af alle svenskere, der arbejder med direkte salg, at styrken ved direkte salg stadig ligger i det personlige møde.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>