Verizon Business indgår globalt strategisk partnerskab med HCLTech om managed network services
Hjem TEKNIK Verizon Business indgår et globalt strategisk partnerskab med HCLTech om managed network services

Verizon Business indgår et globalt strategisk partnerskab med HCLTech om managed network services

Af Redaktionen

Verizon Business annoncerer nu et strategisk globalt partnerskab med HCLTech som primær Managed Network Services (MNS) -samarbejdspartner ved alle implementeringer af netværk for globale virksomhedskunder.

Hermed forener to globale ledere inden for netværk til virksomheder deres kræfter.

Partnerskabet kombinerer Verizons stærke netværk, løsninger og skala med HCLTechs markedsledende Managed Service-kapaciteter for at indlede en ny æra med wireline-servicelevering i stor skala til virksomhedskunder.

Verizon Business vil fortsat stå for kundeopkøb, salg, løsninger og overordnet planlægning samt udvikling i samarbejde med kunderne. HCLTech vil lede post-salg implementering samt løbende support. For at sikre en tæt koordination og ansvarsfordeling på virksomhedsniveau vil en udvalgt gruppe af Verizon Business Global Customer Operations-medarbejdere overgå til HCLTech.

Partnerskabet vil give kunderne en førende MNS-portefølje, en kraftfuld digital brugeroplevelse af datadrevne servicemodeller, forbedret effektivitet og livscyklusstyring med en friktionsfri grænseflade, et bredt end-to-end partner-økosystem og fælles innovation på en integreret platform.

Disse forbedringer vil hjælpe kunder med at navigere i stadigt mere komplekse driftsmiljøer – på tværs af forskellige lokationer, geografier og enheder – samtidig med, at de inkorporerer nye teknologier, herunder 5G, SD-WAN og SASE-funktioner. HCLTechs digital-native MNS-platforme og brugergrænseflader er designet til at hjælpe kunderne med at administrere digitalt, hurtigt og problemfrit.

Verizon Business’ global rækkevidde og tilstedeværelse lokalt giver sammen med HCLTechs digitalt optimerede MNS-platforme kunderne et fleksibel netværk-framework, som kan udbygges med ny teknologi og understøtte mere effektiv drift. Kunder kan bedre kontrollere og skalere deres forbrug af netværkstjenester, bedre inkorporere deres bredere økosystem af teknologipartnere, konvergere informations- og driftsteknologiske (IT/OT)-forpligtelser samt generelt blive mere agile til at imødekomme stadigt skiftende teknologibehov.

“HCLTech er en bredt anerkendt brancheleder inden for Managed Network Services, og med deres IT-serviceekspertise og løbende support af vores implementeringer af virksomhedsnetværk, kan Verizon Business modernisere vores serviceleverance og samtidig øge vores fokus på at hjælpe kunder med at inkorporere næste-generations teknologi som 5G, SD-WAN og SASE ind i deres forretning og deres egne kundetilbud,” siger Kyle Malady, CEO, Verizon Business. “IT/OT-konvergens er fremtiden for datacentreret forretningsdrift, og med det hurtigt accelererende digitaliseringstempo har kunderne brug for en velkoordineret ramme for levering for at realisere denne fremtid.”

Verizon Business indgår globalt strategisk partnerskab med HCLTech om managed network services“Managed Network Services er kernen i vores forretning, og vi er stolte af at samarbejde med Verizon Business om at håndtere MNS i alle deres netværksimplementeringer, modernisering og drift for private virksomheder,” siger C Vijayakumar, CEO og Managing Director i HCLTech. “Vores datadrevne serviceleverance, avancerede netværkskapaciteter og friktionsfri brugergrænseflader kombineret med Verizon-netværkets unikke styrker og robusthed vil gøre det muligt for virksomheder at skabe bedre forretningsresultater og time-to-market. Jeg er glad for at byde velkommen til de kommende medarbejdere fra Verizon Business Global Customer Operations og ser frem til en vellykket og udbytterig rejse sammen.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>