Datto+Kaseya inviterer it-kanalen til inspirationsdag – kom til Connect Local i Brede og se på klassiske biler og softwareløsninger
Hjem DATTO Datto+Kaseya inviterer it-kanalen til inspirationsdag – kom til Connect Local i Brede og se på klassiske biler og softwareløsninger

Datto+Kaseya inviterer it-kanalen til inspirationsdag – kom til Connect Local i Brede og se på klassiske biler og softwareløsninger

Af Redaktionen

Gik du glip af DattoCon i Dublin lige før sommerferien?

Så får du chancen igen tirsdag d. 29. august kl. 14.00, når vi inviterer alle interesserede it-forhandlere og managed service providere til en eftermiddag med fokus på managed it-service, software, cybersikkerhed mv.

Inspirationsdagen finder sted på Classic Car House i Brede, nord for København, hvor der er mulighed for at opleve masser af gamle klassiske biler.

Datto+Kaseya Connect Local, der turnerer i hele verden, henvender sig til både eksisterende og nye partnere, der ønsker inspiration og sparring om teknologien bag Kaseya samt erfaringsudveksling med andre interesserede brancheeksperter.

Datto+Kaseya inviterer it-kanalen til inspirationsdag – kom til Connect Local i Brede og se på klassiske biler og softwareløsningerDu vil opleve en række spændende talere, der fortæller om de forskellige aspekter af Kaseyas flagskib, IT Complete, og hvordan et hav af nye funktioner kan gøre livet lettere for danske MSP’er og it-service-leverandører – alt sammen udviklet på baggrund af løbende feedback, vi får fra vores fantastiske partnere.

Der bliver selvfølgelig masser af tid til at netværke, sparre om nye løsninger og tage en snak med jeres lokale kontakt om, hvordan I kan innovere og optimere jeres forretning.

Klokken 18:30 byder vi på mad og drinks mellem de ældste klassiske biler.

Se dagens agenda nedenfor – og tilmeld dig her: https://join.connectit.com/local/denmark/aug29

 • NIS2 i aktion – hvilke krav stilles der til MSP’er?
  EU har netop vedtaget NIS2-direktivet, der stiller en række sikkerhedskrav til MSP’er. Derfor har Kaseya skruet endnu mere op for fokus på cybersikkerhed i Europa. Hør med, når Hans Ten Hove, Director Continental Europe fortæller om, hvad NIS2 er, hvad det betyder for MSP’er og deres kunder, og hvordan I kan forberede jeres virksomhed på de kommende krav.
 • Visionen for IT Complete
  Oplev Kaseyas CCO og President, CJ Wimley, fortælle om IT Complete 2.0 og de mange nye funktioner. Med én platform, der er specialdesignet til it-professionelle, kan I overvåge og anvende alle integrerede værktøjer i ét vindue, hvor I nemt kan løse jeres kunders udfordringer ved få klik.
 • Få mere kontrol med EDR
  MSP’er har mere brug for EDR end nogensinde før, men desværre er de færreste løsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov og kræver ofte et avanceret sikkerhedsteam til at administrere dem. Dyk i denne session ned i, hvordan Datto EDR er specieldesignet til MSP’ers behov, så I kan give jeres kunders det højest mulige sikkerhedsniveau.
 • MSP-sikkerhedslandskabet i 2023
  Gør det nemt for jeres organisation at få cyberforsikring eller bestå en revision med trusselsovervågning og et års logopbevaring. Hør med, når RocketCyber præsenterer deres sikkerhedsværktøj med 25 integrationer og et hold af sikkerhedseksperter, der sørger for din sikkerhed 24/7.
 • Kom tilbage til forretningsdrift med Datto Continuity Solutions
  Der vil utvivlsomt komme et tidspunkt, hvor I skal gendanne jeres kunders data. Hør Björn Leenen, Senior Solutions Engineer, fortælle om Datto Continuity, og hvordan værktøjet kan hjælpe med at gendanne data hurtigt og sikkert på tværs af on-premise og cloud-servere, når uheldet er ude.

Vi glæder os til at se dig!

Psst. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i København, kommer Connect Local også til Stockholm d. 31. august, hvor du ligeledes kan møde dit lokale Datto+Kaseya hold. Du kan tilmelde dig det svenske event her: https://join.connectit.com/local/sweden/aug31

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>