Verizon Business og Wipro i samarbejde om Network as a Service
Hjem NYHEDER Verizon Business og Wipro i samarbejde om Network as a Service

Verizon Business og Wipro i samarbejde om Network as a Service

Af Redaktionen

Verizon Business indgår nu i et globalt partner skab om levering af Network as a Service (NaaS) med den førende teknologiservice- og konsulentvirksomhed, Wipro Limited.

Partnerskabet skal hjælpe virksomheder med at accelerere moderniseringen af netværk og transformationen til cloud-tjenester.

Wipros NaaS-løsning drives af Verizon Business og inkluderer prækonfigurerede og testede services, som leveres efter forbrug på abonnementsbasis. Det flerårige partnerskab gør det muligt for Wipro at flytte kunder fra ældre måder at implementere hardware, applikationer og services til et automatiseret, ’self-healing’ og meget sikkert netværksmiljø.

Verizon Business og Wipro i samarbejde om Network as a Service“Mange virksomheder ønsker at slippe for endeløse teknologiopdateringer, men skal både håndtere traditionel hardware og faste infrastrukturer. Vores partnerskab med Wipro gør det muligt for virksomheder at fremtidssikre deres netværk på en måde, der er mere fleksibel, agil og forudsigelig, centreret omkring deres specifikke behov,” siger Massimo Peselli, der er Senior Vice President og Chief Revenue Officer, Global Enterprise and Public Sector, hos Verizon Business.

En nylig IDC-undersøgelse blandt over 400 teknologikøbere og beslutningstagere viste, at 69 % af de adspurgte planlægger at investere i netværks-transformation inden for de næste 12 måneder. NaaS er i stigende grad begyndt at udfordre ældre kommercielle og investeringstunge modeller med mere fleksible og abonnementsbaserede tjenester, der lettere kan ændres i takt med behovet. Teknologien har fremskyndet implementeringen af nye digitale teknologier såsom AI/ML, 5G, IoT, avanceret robotteknologi, blockchain, AR/VR og stemmeassistance.

“Vores fælles NaaS-tilbud vil hjælpe vores kunder med at holde trit med skiftende krav til cloud-tjenester og netværksinfrastruktur samtidig med, at man opnår effektivt drift og smidighed i stor skala,” siger Jo Debecker, Senior Vice President & Global Head, Cloud and Infrastructure Services, hos Wipro Limited

Det nye partnerskab samler to ledere indenfor netværksindustrien. Verizon er udnævnt til leder i Gartner Magic Quadrant Network Services, Global gennem de seneste 16 år og administrerer over 300 netværk globalt. Wipro er førende inden for Gartner Magic Quadrant for Managed Network Services og administrerer over 500+ netværks- og datacenterfaciliteter på tværs af geografiske områder og forskellige industrier.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>