Vertiv tilpasser nu EMEA-salgsorganisationen med det udviklende marked for yderligere at forbedre kundeoplevelsen
Hjem VERTIV Vertiv tilpasser nu EMEA-salgsorganisationen med det udviklende marked for yderligere at forbedre kundeoplevelsen

Vertiv tilpasser nu EMEA-salgsorganisationen med det udviklende marked for yderligere at forbedre kundeoplevelsen

Af Redaktionen

Vertiv, global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, annoncerede i dag tilpasningen af ​​sine salgsteams i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) for bedre at kunne betjene de ekspanderende nøglemarkeder og understøtte fremtidig vækst.

De nydannede salgsregioner vil sideløbende med stærkere kundestyringsfokus hjælpe med at understøtte de voksende cloud- og colocation-, telekom- og edgemarkeder, samtidig med at synergier og bedste praksis på tværs af teams øges.

“Vores kunder er i fokus for det, vi gør, hvilket betyder, at vores organisation skal udvikle sig for at være på forkant på et så dynamisk marked,” udtaler Peter Lambrecht, salgsdirektør for Vertiv i EMEA.

“Nøglemålet er at gøre det nemmere for vores kunder at gøre forretninger med os og sikre, at de kan stole på brancheeksperter til at understøtte deres specifikke behov. Vi skræddersyer organisationen til at tilføje værdi til vores kunders forretningsmodeller”.

Serviceteams vil nu arbejde tættere sammen med salg, hvilket betyder, at kunderne kan forvente tættere livscyklussupport for deres udstyr og endnu mere vægt på total cost of ownership (TCO). Strategien vil også hjælpe med at accelerere væksten og styrke Vertivs markedslederskab ved at styrke key accountsupport og muliggøre krydssalg, samtidig med at den understøtter it-distributionskanalen med at øge indsatsen yderligere.

Strategien er baseret på at styrke et tættere samarbejde på tværs af teams og landegrænser. For eksempel ledes teams i Storbritannien, Irland, Danmark, Sverige og Norge nu af Alex Brew, der er blevet forfremmet til regionsdirektør for Nordeuropa, og Daniel Breum, tidligere salgsdirektør for Norden, er blevet udpeget som regional direktør for Central Vesteuropa, som omfatter Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Luxembourg og Holland. Jean-Pierre Tournemaine er blevet forfremmet til regionsdirektør for Sydeuropa. I Central Østeuropa er Igor Grdic’s lederskab blevet styrket, mens Tyrkiet, Centralasien og Mellemøsten nu danner en enkelt salgsregion under ledelse af Tassos Peppas.

Sideløbende med de regionale salgsteams er kunderne organiseret efter markedssegment under de regionale strategiske segmenter med det formål at øge viden og ekspertise på nøglemarkeder såsom telekommunikation, colocation og hyperscale, detailhandel og enterprise. På den baggrund leder Sam Bainborough teamet inden for Colocation & Hyperscale Strategic Segment, Federico Mastroleo leder Telco og Edge Deployment Segmentet, Henk IJspeerd leder udviklingen af ​​Retail Segmentet og Bernd Maja det Commercial og Industrial Segment.

Ændringerne vil også gøre det muligt at accelerere talentudviklingen ved at tilbyde strukturerede interne karriereveje.

Vertiv tilpasser nu EMEA-salgsorganisationen med det udviklende marked for yderligere at forbedre kundeoplevelsen

“Efterhånden som virksomheden fortsætter med at vokse, er talentudvikling fortsat kernen i vores strategi og vækst,” forklarer Wayne Searle, VP HR for Vertiv i EMEA. “Vi øger løbende interne udviklingsmuligheder sammen med læringsrejser og et sæt værktøjer, der giver sælgerne mulighed for at lære sideløbende gennem podcasts og drop-in læringssessioner, kontinuerlige coachingmuligheder og struktureret tovejsfeedback”.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>