Voltcraft redefinerer multimetre
Hjem ENERGI Voltcraft sætter nye standarder inden for udviklingen af multimetre

Voltcraft sætter nye standarder inden for udviklingen af multimetre

Af Redaktionen

Voltcraft redefinerer multimetre:

  • Positiv feedback fra kunderne: De nye multimetre overrasker på messe
  • Sublime innovationer: Magnetteknologi og meget fleksible måleledninger
  • Pålidelige resultater Endnu større nøjagtighed i alle målefunktioner

De skræddersyede løsninger til brug i praksis samt innovative udviklinger for en mere brugervenlig drift muliggør en effektiv indsats af enhederne på det fagprofessionelle område. Og det er lige præcis dét, som Voltcraft-teamet har været særligt opmærksomme på i videreudviklingen af disse multimetre:

Det nyudviklede kabinet med hævede kanter giver en mekanisk beskyttelse af betjeningsknapperne og displayet, ligesom multimetrene i serierne VC-800, VC-200 og VC-100 er skridsikre, nemme at tage fat om og særligt robuste. Displays med en høj kontrast muliggør hurtige, tydelige og fejlfrie måleresultater. Derudover er der ved optimeringen blevet lagt vægt på øget nøjagtighed, og alle enheder er ligeledes blevet revideret rent designmæssigt: Afrundede hjørner, knapper integreret i skærmafdækningen og oplyste drejekontakter er alle en del af det nye look, som også forbedrer brugervenligheden.

Lovende kundefeedback på Electronica-messen

“De nye Voltcraft multimetre kan nu fås via Conrad Sourcing Platform, og de kan testes i praksis på Conrad-standen på årets all about automation-messer,” fortæller en glad produktchef, Susanne Storch. Kundernes feedback på enhederne, som blev præsenteret første gang på Electronica sidste efterår, er meget lovende: „Med de nye multimetre har vi sørget for en overraskelse til messegæsterne. Simpelthen fordi mange havde troet, at multimeterfeltet var nået til vejs ende, hvad angår innovation. De nye Voltcraft-enheder kunne dog overbevise dem om det stik modsatte“, tilføjer Susanne Storch.

Den nye reference: Det håndholdte multimeter VC-891

Voltcraft redefinerer multimetre

Topmodellen i VC-800-serien har hidtil usete funktioner: Det håndholdte multimeter VC-891 kan nu købes hos Conrad. Fotokilde: Conrad Electronic

Topmodellen i VC-800-serien imponerer fagfolk inden for handel, industriel elektronik og laboratorier med sine skræddersyede funktioner: VC-891 har en vinkeluafhængig TFT-skærm med en enestående kontrast, som kan konfigureres individuelt, alt efter de aktuelle lysforhold og personlige præferencer. Displayet kan enten være positivt (mørke tal på en lys baggrund) eller negativt (night mode). Med en aflæsningsnøjagtighed på 60.000 tællinger og en grundlæggende målenøjagtighed på ± 0,03%, er dette håndholdte multimeter i en måleklasse, der egentlig er forbeholdt laboratorieborde-enheder.

Innovativ magnetteknologi og meget fleksible måleedninger

Ekstra stærke neodym-magneter er indbygget i kabinettet, hvilket sørger for et sikkert greb om døren til elskabet. Derudover kan en af målespidserne fastgøres magnetisk til enheden. Multimeteret og målespidsen danner en enhed, der er nem at gribe fat om, mens den anden målespids kan føres til det andet målepunkt med den anden hånd. Brugen af fleksible måleledninger udgør også en innovation og findes endnu ikke hos andre enheder på markedet:

En silikonebelægning med slidindikator i to lag og farver skaber en del af fleksibiliteten. Den ekstremt fintrådede struktur af strenge, som er forseglet med meget fleksible samt rivefaste, syntetiske fibre til mekanisk forstærkning, øger fleksibiliteten yderligere. „Magnet- og målelinjeteknologien, der bruges i apparaterne i VC-800-serien, er helt ny på multimeter-området. Dette er et yderligere bevis på, at der var fokus på de faktiske udfordringer i praksis, da disse high-end enheder blev udviklet,” forklarer produktchef Susanne Storch.

Dataoverførsel, stemmeoutput og sikkerhed

Andre fordele ved VC-891: Den kommunikerer med Android- eller iOS-enheder via Bluetooth LE 4.0. Stemmeoutput kan opnås via appen, og om nødvendigt kan multimeteret også styres via en smartphone, f.eks. for at skifte til delta-tilstand. Alle de målte værdier vises på en smartphone eller tablet både som diagram og i tabelform. Alle optagelser kan sikkerhedskopieres og eksporteres eller sendes på e-mail på et senere tidspunkt. Der kan logges op til tre VC-891 på samme tid, hvorved hver kurve bliver vist i diagrammet med en separat farve, og tidsafhængige ændringer kan således tydeligt aflæses.

Mere sikkerhed inden for uddannelses- og arbejdsområdet

En sikker anvendelse af måleapparater er særligt vigtigt, når de bruges i en uddannelsesmæssig sammenhæng: For at muliggøre et sikkert batteriskift har både Voltcraft-multimetrene i serierne VC-800 og VC-200 et unikt sikkerhedskabinet: Hvis der er tilsluttet måleledninger, kan kabinettet ikke åbnes mekanisk, mens målespidsen automatisk låses, når det er åbent. En anden fordel ved VC-200-serien, som er specielt udviklet til uddannelsessektoren, er navigatoren for målespidserne:

Dette understøtter valget af de rigtige målespidser og advarer om betjeningsfejl via visuelle og akustiske signaler. Desuden er der ikke monteret almindelige glasrørsikringer i disse modeller, men sikringer, der nulstilles af sig selv: I tilfælde af overstrøm udløses disse sikringer og nulstilles efter en kort afkølingsfase, således at rækken af målinger kan fortsættes. Udskiftningen af sikringer, der både er irriterende og dyr på sigt, er helt elimineret.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>