Veeam lancerer en ny generation af software til datasikkerhed – NEW Veeam Availability Suite v10

Veeams flagskib inden for datasikkerhed, Veeam Availability Suite v10, bliver lanceret i en helt ny version.

Veeam lancerer en ny generation af software til datasikkerhed – NEW Veeam Availability Suite v10 1En version der indeholder mere end 150 nye features og forbedringer. Blandt andet en moderne NAS-support, øjeblikkelig gendannelse af virtuelle maskiner og styrket beskyttelse mod ransomware.

Veeam løfter i dag sløret for en helt ny version af den populære Veeam Availability Suite-løsning. En ny generation af software til databeskyttelse, som giver større tilgængelighed, bevægelsesfrihed og flere udvidelsesmuligheder til de moderne dataforbrugere.

Moderne organisationer stiller høje krav til datatilgængelighed

I takt med at organisationer indfører hybrid cloud-strategier til at skabe digital tranformation, bliver data kun endnu mere vigtig for forretningens succes. Med fokus på datainnovation som drivkraften bag forretningsudvikling, kommer der nye udfordringer med at sikre, at al data er lige så agilt, tilgængeligt og forbundet som organisationen.

Et nyt niveau inden for databeskyttelse

Veeam Availability Suite v10 understøtter moderne arbejdsprocesser med udvidet sikkerhed og dataintegritet via låste backups baseret på S3 Object Lock. Med den nye version medfølger også mulighed for dybe API-integrationer. Alt i alt giver det organisationer mulighed for at spare tid, reducere omkostninger og opfylde krav og målsætninger for gendannelse af data.

V10 understøtter databeskyttelse af Network Attached Storage (NAS), yder forbedret beskyttelse mod ransomware og giver mulighed for øjeblikkelig gendannelse af virtuelle maskiner med Multi-VM Instant Recovery. Med mulighed for større platformsudvidelser, data mining gennem API’er og mere end 150 forbedringer er dette en robust løsning inden for komplet datamanagement og databeskyttelse til hybride cloud-miljøer.

”V10 er den største lancering i Veeams historie, og de forbedringer, vi har skabt, tager databeskyttelse til et nyt niveau ved at tilbyde den mest simple, fleksible og pålidelige løsning for hybride cloud-miljøer.” siger Danny Allan, CTO og VP for produktstrategi i Veeam.