16 medaljetagere fra TEC
Hjem Uddannelse 16 medaljetagere fra TEC

16 medaljetagere fra TEC

Af Redaktionen

Når Håndværkerforeningen på tirsdag d. 28. september hylder årets dygtigste nyuddannede håndværkere, er det med 16 medaljetagere fra TEC.

Hele 8 af dem kommer fra elektrikeruddannelsen, men ellers er de spredt ud over 8 forskellige uddannelser på TEC.

På TEC er der fokus på at støtte vores særlige talenter – både på deres faglige område, men også hvis de f.eks. dyrker elitesport.

150-årig tradition

Medaljemodtagerne får overrakt enten en sølv- eller bronzemedalje som symbol på en særdeles veludført svendeprøve.

Traditionen med at uddele medaljer går helt tilbage til 1867, og dengang som nu, er målet at få flere unge til at tage en erhvervsuddannelse.

16 medaljetagere fra TECUddannet hos hovedstadsområdet erhvervsskoler og virksomheder

De unge håndværkere, der får medalje og legater, er indstillet af de københavnske laug, og har taget deres svendeprøve på hovedstadsområdets erhvervsskoler.

Medaljeuddelingen arrangeres i samarbejde med TEC og NEXT Uddannelse København.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>