Tech Mahindra lancerer et verdensomspændende ESG-tilbud for at hjælpe virksomhederne med at sætte fart på den grønne omstilling
Hjem BÆREDYGTIGHED Tech Mahindra lancerer et ny verdensomspændende ESG-tilbud for at hjælpe virksomhederne med at sætte fart på den grønne omstilling

Tech Mahindra lancerer et ny verdensomspændende ESG-tilbud for at hjælpe virksomhederne med at sætte fart på den grønne omstilling

Af Redaktionen

Tech Mahindra, der er en førende leverandør indenfor digital transformation, rådgivning og business re-engineering-tjenester og -løsninger, har i dag annonceret lanceringen af deres end-to-end ESG-pakke for at hjælpe virksomheder med at nå deres bæredygtighedsmål.

Tech Mahindra vil således hjælpe kunder med at reducere deres nuværende CO2-aftryk ved at omstrukturere på tværs af drift, forsyningskæder og processer.

Det vil i sidste ende styrke selskabernes engagement i forhold til bæredygtighedsmålene, samtidig med at de stadig skaber værdi for virksomheden.

“Bæredygtighed har altid været en central del af Tech Mahindra. Vi har været en stolt bannerfører for den bæredygtige udvikling, og i årenes løb har vi forbedret vores bæredygtighedsstrategi og øget vores udgifter til bæredygtige initiativer for at reducere virkningerne af klimaforandringerne og samtidig skabe værdi for vores kunder. Med vores omfattende ESG-tilbud tager vi et skridt videre for at hjælpe vores kunder med at forme en bedre og mere bæredygtig fremtid,” siger Sandeep Chandna, bæredygtighedschef hos Tech Mahindra.

Ved hjælp af nye teknologier, et robust partnerøkosystem og et specialiseret hold af eksperter vil Tech Mahindra hjælpe kunderne med at måle, overvåge, forbedre og opnå deres ESG-mål ved at tilbyde skræddersyede løsninger til forskellige behov. Tech Mahindras ESG-tilbud er udviklet ved at udnytte den forskning og indsigt, der er indsamlet i løbet af de sidste 15 års aktiviteter inden for området.

Tech Mahindra lancerer et verdensomspændende ESG-tilbud for at hjælpe virksomhederne med at sætte fart på den grønne omstillingSom en del af NXT.NOWTM-rammen, der har til formål at forbedre “Human Centric Experience”, fokuserer Tech Mahindra på at investere i nye teknologier og løsninger, der muliggør den digitale transformation og opfylder kundernes skiftende behov.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>