Acronis hjælper serviceleverandører med at vækste ved at introducere MSP Academy
Hjem TEKNIK Acronis hjælper serviceleverandører med at vækste ved at introducere MSP Academy

Acronis hjælper serviceleverandører med at vækste ved at introducere MSP Academy

Af Redaktionen

It-sikkerhedsvirksomheden, Acronis, lancerer det nye, omfattende træningsprgram, MSP Academy, der er designet til serviceleverandører og dækker forretningsdrift, teknologi, salg og markedsføring.

Acronis, en global leder inden for it-sikkerhed, annoncerede i dag lanceringen af MSP Academy, et uddannelsesinitiativ rettet mod serviceleverandører (MSP).

Programmet skal give dem forretningsmæssig og teknologisk viden, færdigheder og værktøjer, som er nødvendige for at vækste forretningen.

Lanceringen af MSP Academy udvider endnu en gang Acronis’ uddannelsestilbud og bekræfter Acronis’ engagement i udviklingen af det globale serviceleverandørmarked.

I over et årti har Acronis tilbudt træning og uddannelse i Acronis-produkter til serviceleverandører gennem Acronis Academy.  Acronis-partnere, der fik træning og certificering på Academy i 2022, har oplevet en imponerede 60 procent stigning i omsætning af Acronis produkter. Samtidig oplevede de en reduktion i supporthændelser på 40 procent.

Ny træningsplatform dækker alle aspekter af en MSP-virksomhed

Efter stor efterspørgsel om mere uddannelse fra partnere, oprettede Acronis MSP Academy. MSP Academy er en læringsplatform, der er skabt til at håndtere de centrale udfordringer, som serviceleverandører står overfor. Og dækker alt fra at starte en MSP, at drive og markedsføre en succesfuld MSP-virksomhed, samt at optimere effektiviteten og produktiviteten hos MSP-teknikere.

“MSP Academy tilbyder en skræddersyet uddannelsesoplevelse, der giver kursister mulighed for at udforske specifikke emner eller gennemgå specifikke træningsforløb. Den hurtige udvikling indenfor teknologi kræver løbende træning, og MSP Academy er designet til at understøtte MSP’ernes voksende behov,” siger Jon McCarrick, Head of Partner Evangelism hos Acronis.

Acronis hjælper serviceleverandører med at vækste ved at introducere MSP AcademyMSP Academy’s pensum er udformet til at dække alle aspekter omkring administrering af en MSP-virksomhed. Den teknologiske udvikling sker på mange fronter, og det omfavner træningen med små specialiserede moduler, der varierer fra tre til syv minutter. Deltagere modtager eksamensbevis samt et Credly-mærke, som de kan dele med kolleger og kunder, hvilket viser deres kvalifikationer og engagement fra MSP Academy.

Kommende initiativer fra Acronis inkluderer også levering af hybrid boot camps i samarbejde med cloud-distributører.

Her bliver kursisterne opdateret på industriens fremskridt samt lancering af nye online, hybrid og offline træningsmuligheder på flere sprog. Det sikrer, at MSP’er over hele verden kan drage fordel af programmet.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>