App-bureauet Shape vinder seks prestigefyldte Lovie Awards for andet år i træk
Hjem Telekommunikation App-bureauet Shape vinder seks prestigefyldte Lovie Awards for andet år i træk

App-bureauet Shape vinder seks prestigefyldte Lovie Awards for andet år i træk

Af Redaktionen

Lovie Awards hylder de bedste digitale bureauer i Europa og har tildelt Shape seks Lovie Awards for tre forskellige apps.

Bureauet har bragt to Sølv Lovies, en Bronze Lovie og tre People’s Lovies hjem.

Den sidste stemmes på af offentligheden og bevidner en klar ambition om at skabe fantastiske brugeroplevelser. Shape har i alt vundet 21 Lovie Awards i løbet af de sidste seks år, og det er andet år i træk, at de kommer hjem med seks priser, hvilket gør dem til et af de mest vindende bureauer i Lovie-historien.

Shapes kreative direktør, Allan Aurelius, udtaler: “Vi er utroligt stolte af vores teams hårde arbejde og samarbejdet med vores kunder om at levere fremragende digitale produkter. At vinde People’s Lovie i alle tre kategorier, hvor vi var nomineret, er særligt vigtigt for os, fordi det viser vores dedikation til at skabe apps, der resonerer med vores brugere. Vi ønsker at levere en exceptionel brugeroplevelse, der er med til at øge vores kunders forretning.”

Lovie Awards, præsenteret af International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS), er den mest prestigefyldte hæder i Europa for fremragende indsatser inden for hjemmesider, online reklame, internetvideo, mobile hjemmesider, apps & podcasts og social. Dette år var Lovie Awards’ mest konkurrenceprægede sæson hidtil med næsten 1.200 bidrag fra 30 lande.

Shapes prisvindende apps omfatter en bred vifte af kategorier inden for underholdning og e-handel til brugeroplevelse.

En Sølv og People’s Lovie til Ally

Ally sikrede sig en Sølv- og People’s Lovie-award i kategorien “Apps, Platforme & Software: Nyheder & Underholdning”. Ally er pioner inden for transformationen af traditionelle medier til den digitale tidsalder. Gennem en markant ændring i sin forretningsmodel tilpasser appen sig den nylige tendens, hvor 85% af danske personer i alderen 16-75 konsumerer deres medier online.

“Vi er utroligt stolte over at Ally præsterede at sikre sig en sølv- og People’s Lovie-award. Denne anerkendelse understreger det innovative samarbejde mellem Shape og Ally i transformationen af traditionelle medier til den digitale tidsalder. Vores dedikation til at levere cutting-edge løsninger, der følger med udviklingen i forbrugervaner, såsom skiftet mod online medieforbrug, har været kernen i vores partnerskab. Disse awards motiverer os til fortsat at arbejde på at redefinere det digitale medielandskab og forbedre brugeroplevelserne,” siger Villads Riber Mink, kommerciel direktør i Shape.

OK tager Sølv og People’s Lovie

OK-appen bringer en Sølv- og People’s Lovie-award hjem i kategorien “Apps, Platforme & Software: Bedste Brugeroplevelse”. Anerkendt som bilejerens bedste ven står OK-appen i spidsen for den digitale udvikling på mobilitetsmarkedet og understreger vigtigheden af en exceptionel brugeroplevelse.

App-bureauet Shape vinder seks prestigefyldte Lovie Awards for andet år i træk“Vi er utroligt beærede over at modtage en Sølv- og People’s Lovie-award for OK-appen. Dette er en anerkendelse af det exceptionelle samarbejde over mange år mellem Shape og OK. Sammen har vi sat os for at redefinere den digitale oplevelse for bilejere, og denne award bekræfter vores ambition om at levere en enestående brugeroplevelse,” udtaler Kristian Friis, administrerende direktør i Shape.

Solar henter Bronze og People’s Lovie hjem

Solar modtog en Bronze- og People’s Lovie-award i kategorien “Apps, Platforme & Software: Shopping & E-handel”. Solar Mobil har oplevet en svimlende stigning på 336% i ordrer siden 2019 og genereret over 1 milliard DKK i 2021 alene. Som en omfattende hub for håndværkere med over en million produkter støtter platformen ikke kun sine konceptvarer men introducerer også en innovativ produktliste, der redefinerer UI-standarder for long-tail-forretningsmodeller.

Solar-appen er blevet helt afgørende for Solars forretning, da over 50 % af deres årlige indtægter løber gennem appen. Solar opererer i en branche, der traditionelt ikke har været langt fremme med hensyn til teknologi, men Solar Mobile er ekstremt ambitiøs for en e-handelsplatform og leverer en produktstandard på niveau med de fleste BTC-produkter såsom Wolt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>