Avaya udnævner Jens Skyman som administrerende direktør for  Norden og Baltikum
Hjem CLOUD Avaya udnævner Jens Skyman til ny administrerende direktør for de skandinaviske og baltiske lande

Avaya udnævner Jens Skyman til ny administrerende direktør for de skandinaviske og baltiske lande

Af Redaktionen

Avaya, en global leder inden for løsninger til at forbedre og forenkle kommunikation og samarbejde, oplyser at ​​Jens Skyman bliver administrerende direktør for de nordiske og baltiske regioner.

Efter endt uddannelse fra Göteborgs Universitet begyndte Skymans karriere inden for IT i 1995, da han satte sine spor på et spirende software-as-a-service (SaaS) marked efterfulgt af nøglelederstillinger hos Medallia, LinkedIn og CEB.

Før han kom til Avaya, var Skyman salgsdirektør hos Teleperformance Nordics, hvor han udviklede en ledelsestilgang, der hjalp ham med at overgå alle mål gennem fokuseret kundecentrering.

“I løbet af min karriere har jeg udviklet en besættelse for kundesucces, og der er ikke noget bedre sted for mig at gøre brug af det end hos Avaya. Virksomheden har udviklet sig til en spændende mulighed for ekstraordinære oplevelser, der hjælper sine kunder med at udvide fordelene ved deres eksisterende investeringer gennem multi-cloud innovation. Da organisationer af alle størrelser i hele regionen begynder deres rejse til skyen, ser jeg frem til at hjælpe dem med at nå deres mål,” udtaler Skyman.

Avaya udnævner Jens Skyman som administrerende direktør for  Norden og BaltikumSkyman vil være ansvarlig for den fortsatte udvidelse af nye og eksisterende kunders brug af Avaya OneCloudTM Total Experience-platformen og vil arbejde sammen med kunderne for at sikre, at Avaya er den foretrukne partner for organisationer, der tilpasser deres virksomheder til fremtidens arbejde. Skymans omfattende erfaring inden for salg og ledelse, erhvervet under hans arbejde hos top IT-aktører, sammen med hans kundecentrerede tilgang vil hjælpe Avaya med at opnå endnu bedre forretningsresultater.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>