Atea vinder regionalt udbud af software-licenser
Hjem LEVERANDØR Atea vinder regionalt udbud af Microsoft software-licenser

Atea vinder regionalt udbud af Microsoft software-licenser

Af Redaktionen

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har valgt Atea som leverandør af software- licenser til Danmarks fem regioner på SKIs rammeaftale 50.49.

Aftalens værdi er et trecifret millionbeløb.

 Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har valgt Atea som leverandør, når Danmarks fem regioner over de næste tre år skal have gentegnet deres Microsoft- licenser under SKI-aftalen 50.49. Aftalen træder i kraft den første april og har en værdi på et trecifret millionbeløb.

Tidligere i år blev Atea også valgt som leverandør af software-licenser til landes 87 kommuner på SKI’s fælleskommunale aftale 50.49. Atea skal således både servicere landets kommuner og regioner med software-licenser, når de to aftaler træder i kraft den 1. april 2022.

”Vi er rigtig glade for, at vi nu også er valgt som leverandør til regionerne på denne aftale med SKI. Det udbygger vores engagement med regionerne i Danmark, og styrker dermed vores markedsposition og ambition om at bygge Danmark med it,” siger Brian Borella Wulf, Senior Vice President i Atea Danmark, og fortsætter:

Atea vinder regionalt udbud af software-licenser”Med hele Microsofts produktportefølje, vores yderst kompetente rådgivere og ikke mindst vores dygtige konsulenter, vil regionerne få størst mulig værdi ud af aftalen. Jeg ser frem til i partnerskab med Microsoft at tilbyde kvalificerede løsninger til vores offentlige kunder.”

Med aftalen om levering af software-licenser, der blandt andet dækker Microsoft Office 365, er Atea nu til stede på 11 SKI-aftaler.

Andre aftaler som Atea er leverandør af inkluderer: Standardsoftware (02.06), it-konsulenter (02.17), it-løsninger og projekter (02.18), fagsystemer (02.19), it-driftskapacitet (02.22), AV- løsninger (02.70), servere og storage (50.03), kommunikationsprodukter og løsninger (50.07), kopi og print (50.10), og tablets (50.43).

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>