Dette vil danskerne have – Her er årets top 10 bedst-sælgende Black Week tilbud!
Hjem UNDERSØGELSE Dette vil danskerne have – årets top 10 bedst-sælgende Black Week tilbud

Dette vil danskerne have – årets top 10 bedst-sælgende Black Week tilbud

Af Redaktionen

Danskerne vil have selvforkælelse og hygge!

Black Week er i fuld gang, og her har vi samlet de 10 bedst-sælgende tilbud til dig!

1. 25% rabat på Baileys Julekalender XL

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne chokoladekalender til voksne! Bagved lågerne i den ekstra-store Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage.

Dette vil danskerne have – årets top 10 bedst-sælgende Black Week tilbud2. 25% rabat på Snug Rug hoodies

Denne fleece-hoodie fra Snug Rug er simpelthen som et stort og varmt kram – du slipper for at fryse samtidig med, at du svøbes fuldstændigt ind i det superbløde materiale!

3. 25% rabat på Snug Rug Deluxe Tæppe med Ærmer

Snug Rug Deluxe er en hyggelig plaid med indbyggede ærmer – plaid 2.0 helt enkelt!

4. 25% rabat på Mini Donut Maker

Som et vaffeljern, men beregnet til minidonuts! Varm maskinen op, hæld dejen i, vent nogle minutter og tag så de perfekte minidonuts ud!

5. 25% rabat på Kugledyner

Det behagelige Zenkuru vægttæppe kan hjælpe kroppen med at slappe af, så du sover bedre! Vægtdynen giver et blødt tryk over hele kroppen, nærmest som et venligt kram – trygt, hyggeligt og afkoblende! Vælg mellem dyner, som vejer 5, 7, 9, 11, 13 og 15 kg.

6. 30% rabat på Path tracking robot

Denne smarte robot har sensorer, som registrerer, hvor du har tegnet, og holder den på rette spor. Almindeligt tegnepapir og nogle tegnede linjer forvandles pludselig til en snørklet sti, som robotten kan opdage!

7. 30% rabat på Kropspude voksen

Sov ekstra godt med en stor u-formet pude! Zenkuru Kropspude har en kurvet inderside og giver støtte til nakke, ryg, mave og ben.

8. 50% rabat på Boksebold til Skrivebordet

Slå vrede og frustration væk med en boksebold i miniformat – perfekt til skrivbordet!

9. 30% rabat på Coca-Cola Minikøleskab

Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavandsdåser, og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren. Minikøleskabet er nemt at have med sig og kan tilsluttes både til et almindeligt vægudtag og til bilens 12V-udtag.

10. 50% rabat på Tøjfolderen

Læg skjorter og trøjer sammen – nemt og hurtigt med Tøjfolderen. En fold til højre, en fold til venstre og en fold nedefra – så er det klaret!

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>