Elgiganten indgår 3-årigt samarbejde med Esport Danmark
Hjem NYHEDER Elgiganten indgår 3-årigt samarbejde med Esport Danmark

Elgiganten indgår 3-årigt samarbejde med Esport Danmark

Af Redaktionen

Elgiganten har i årevis støttet esporten i Danmark på både forenings- og forbundsniveau.

Et nyt samarbejde med Esport Danmark, som træder i kraft fra 1.september 2021, skal være med til at styrke og støtte esportens bredde og elite yderligere.

Den 1. september indgår Elgiganten og Esport Danmark samarbejde. Et samarbejde, der har til formål at styrke og støtte esportens nuværende og fremtidige spillere på tværs af alder, køn og erfaringsniveau.

Elgiganten vil i løbet af samarbejdet bl.a. bistå med professionel rådgivning omkring produkter og indretning samt fungere som faciliterende og rådgivende partner på en række landsdækkende events og projekter.

Casper Mortensen, Assistant Sales Manager Tech, siger om samarbejdet: ”I Elgiganten arbejder vi ud fra devisen om, at esport er for alle. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi har indgået samarbejde med lige præcis Esport Danmark: et landsdækkende forbund, der både arbejder med bredde, elite og talentudvikling. Det giver os en unik mulighed for at tilbyde rådgivning til alle med interesse for esport og være med til at skabe nogle helstøbte oplevelser og events for vores mange gamere landet over.”

Elgiganten indgår 3-årigt samarbejde med Esport Danmark

Casper Mortensen, Elgiganten, og Rico Corneliussen, Esport Danmark

Danmark har indtaget førerpositionen for esport. Samtidig har interessen for gaming og esport aldrig været større. Casper udtaler: ”Vi vil naturligvis gerne være med til at sikre vores førerposition. Det er klart. Men i Elgiganten ønsker vi ikke bare at støtte en bestemt gruppe. Vi ønsker at være til stede for alle. Både eliteudøverne og dem, der endnu ikke er kommet i gang. Et samarbejde med Esport Danmark giver os den perfekte mulighed for at samarbejde herom og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang.”

Rico Corneliussen, adm. direktør i Esport Danmark siger om samarbejdet: ”Det er en fornøjelse, når man laver noget som giver værdi for hele bredden af esport. Esport Danmark er forbundet for alle, som har med esport at gøre. Elgiganten har været med fra starten ligesom os selv, derfor er det en naturlig ting, at vi ender ud i et samarbejde.”

Ud over samarbejdet med Esport Danmark, samarbejder Elgiganten også med bl.a. DGI Esport og er desuden hovedpartner for Sørby esport, Copenhagen Flames og DreamHack mv.

Elgiganten har hidtil været repræsenteret ved NPF, ODINCON/ESL Pro League Odense, Blast Pro Series Copenhagen, eSuperligaen mf.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>