Samsung præsenterer den nye spilskærm Odyssey Neo G9
Hjem NYE PRODUKTER Samsung præsenterer den nye spilskærm Odyssey Neo G9

Samsung præsenterer den nye spilskærm Odyssey Neo G9

Af Redaktionen

Verdens første Mini LED buede spilskærm med Quantum Matrix Technology – Samsung Odyssey Neo G9 kan forudbestilles fra den 29. juli 2021.

Samsung Electronics Co., Ltd., som er markedsleder inden for gamingskærme*, annoncerer i dag den globale lancering af den næste generation af buede gamingskærme, Odyssey Neo G9 (modelnavn: G95NA), opgraderet med Quantum Mini LED-teknologi.

Odyssey Neo G9 er en del af Odyssey-serien og tager spil til det næste niveau med Quantum Matrix-teknologi understøttet af Quantum Mini LED-display og Quantum HDR 2000 for en fængende spiloplevelse.

Med den tidligere lancering af Odyssey G9 2020 skubbede Samsung grænserne for premium-gamingskærme. Med branchens første Quantum Mini-LED-skærm, der leverer de mest raffinerede detaljer, uanset hvilket spil der spilles, skubber Odyssey Neo G9-kategorien spilskærme grænserne endnu længere. Kombineret med superhurtig respons og opdateringshastigheder giver Odyssey Neo G9 med Quantum Matrix Technology et dynamisk billede og førsteklasses ydeevne for alle spillere.

Samsung imødekom kravene og forventningerne hos selv de mest krævende spillere med lanceringen af Odyssey-gamingskærmporteføljen sidste år,” sagde John Bunsow Lindén, produkt- og gruppechef for Display Monitors hos Samsung i Norden. “Med introduktionen af Odyssey Neo G9, der er udstyret med verdens første Quantum Mini-LED-skærm, er vi endnu en gang glade for at kunne tilbyde avancerede spiloplevelser til vores forbrugere og demonstrere vores fortsatte lederskab på markedet.”

Samsung præsenterer den nye spilskærm Odyssey Neo G9Den næste generation af skærmteknologi muliggøres af en ny lyskilde, Quantum Mini LED. Med en brøkdel** af højden på en konventionel LED har Quantum Mini LED utroligt tynde mikrolag, fyldt med mange flere lysdioder.

Derudover gør Quantum Matrix Technology, der bruger forbedret 12-bit gradering til større kontrol over lyskilden og gør mørkere områder mørkere og lysere områder lysere med 2.048 dæmpningszoner. Dette giver seerne mulighed for at opleve indholdet, som det er meningen, at det skal ses.

Quantum HDR 2000 tilbyder en maksimal lysstyrke på 2000 nitter sammen med et statisk kontrastforhold på 1.000.000:1. Derudover giver Samsungs avancerede billedkvalitetsteknologi perfekte sorte og hvide niveauer for uovertruffen kontrast og fejlfrie detaljer.

Baseret på den højtydende teknologi, der er udviklet til den nuværende Odyssey G9, har Odyssey Neo G9 en ultrabred 49” skærm med et format på 32:9, der tilbyder Dual Quad High-Definition (DQHD, 5.120 × 1.440 opløsning) med en hurtig opdateringsfrekvens på 240Hz og responstid på 1ms. Den futuristiske og fordybende 1000R bøjning på skærmen blev certificeret af TÜV Rheinland, en førende international certificeringsorganisation, der tildelte skærmen Eye Comfort Certificate.

Odyssey Neo G9 leverer Adaptive Sync på DP1.4 og HDMI2.1 VRR (Variabel opdateringshastighed) via HDMI 2.1 med NVIDIA G-SYNC-kompatibilitet og AMD FreeSync Premium Pro, der leverer dynamisk, sømløs handling, scene for scene, for en fordybende spiloplevelse.

Skærmen passer perfekt ind i ethvert miljø med en blank hvid overflade og futuristisk infinity core belysningssystem, der inkluderer 52 farver og fem muligheder for lyseffekt. Skærmen leveres også med CoreSync-funktionen, der giver brugerne mulighed for at tilpasse deres indstilling i flerfarvet tilstand.

Samsungs Odyssey Neo G9 med Quantum Mini LED kan forudbestilles fra den 29. juli 2021 og vil være tilgængelig globalt senest den 9. august 2021. Vejledende pris er DKK 16.499.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>