Fujitsu vinder aftale med Midttrafik
Hjem Teknik Fujitsu vinder aftale med Midttrafik

Fujitsu vinder aftale med Midttrafik

Af Redaktionen

Det næste år skal den globale teknologivirksomhed Fujitsu være med til at løfte Midttrafik via Fujitsus Prisme365, et cloud-baseret økonomisystem, som hjælper virksomheder med at optimere økonomiprocesser og øge effektiviteten ved digitalisering af arbejdsgange.

Fujitsu har allerede opnået stor succes med digitaliseringen af andre kunder med Prisme365, og Midttrafik bliver den første virksomhed, som Fujitsu nu skal implementere en såkaldt Public Cloud-løsning for.

Løsningen adskiller sig fra andre kommunale kunder ved, at Prisme365 bliver afviklet i skyen frem for i Fujitsus driftscenter, så der er naturligvis høje forventninger til aftalen med Midttrafik.

”I Fujitsu ser vi et stort potentiale i projektet med Midttrafik og er stolte af at være udvalgt som leverandør til Midttrafiks økonomisystem. Vi ser frem til at levere Prisme 365, som er vores Public Cloud-løsning. Udover implementeringen af den nye cloud-løsning skal vi sammen med Midttrafik undersøge, hvordan kunstig intelligens og machine learning kan hjælpe med at effektivisere Midttrafiks interne arbejdsgange. Projektet er derfor vigtigt for at fremtidssikre og bidrage positivt til Midttrafiks digitalisering og automatisering af økonomisystemet og interne arbejdsgange,” siger Jan Petersen, der er salgschef i Fujitsu Danmark og projektleder på aftalen med Midttrafik.

Fujitsu vinder aftale med MidttrafikAftalen indebærer automatisering af en lang række manuelle opgaver for Midttrafiks økonomiafdeling, som skal frigive mere tid og bidrage til bedre arbejdsgange. Udover levering, implementering, drift, support og vedligehold skal Fujitsu stå for undervisning og rådgivning i forbindelse med implementeringen af økonomisystemet. Med den nye Public Cloud-løsning kan Fujitsu derfor højne Midttrafiks effektivitet, interne arbejdsgange og sikkerhed.

Digitalisering i kommunalt regi

Prisme365 har til formål at styrke og drive digitaliseringen af de danske kommuner, regioner og § 60-selskaber. Gennem Prisme365 sørger Fujitsu for at automatisere organisationens arbejdsprocesser, hvor løsningen som åben platform fremmer optimal økonomistyring og integration. Prisme365 kan skræddersyes og sammensættes ud fra den enkelte organisations specifikke behov i et brugervenligt univers, der tilfører mest mulig værdi. Midttrafik vælger, som trafikselskab og kommunalt §60-selskab, at fortsætte samarbejdet med Fujitsu, da Midttrafik oplever, at Fujitsu er en kompetent partner i digitaliseringen af Midttrafiks processer og arbejdsstrukturer, som er underlagt den kommunale styringslov.

”Det har været vigtigt at få en moderne og smart løsning, som kan være med til at optimere vores fakturaflow og ledelsestilsyn. Samtidig har vi i udvælgelsesprocessen haft fokus på, at vores kommende leverandør har de nødvendige kompetencer inden for den kommunale økonomistyring, og kan tilbyde en løsning, hvor vi ikke skal i gang med et udviklingsprojekt. Og det kan Fujitsu, der tilbyder en løsning, som betyder, at vi frem mod driftsstart blandt andet vil få optimeret vores fakturaflow,” siger Lone Litvak, økonomichef hos Midttrafik.

For Fujitsu er aftalen med Midttrafik et vigtigt skridt på vejen som udbyder af Public Cloud-løsninger, der understøtter Fujitsus vision om at bidrage til at sætte yderligere skub i digitaliseringen og automatiseringen af organisationer i kommunalt regi.

”Som professionel cloud-partner til Midttrafik tager vi hånd om virksomhedens data i skyen. Et af Fujitsus forholdsvis nye og primære fokusområder er at udbyde Public Cloud-løsninger, så Midttrafiks data er i trygge hænder og ikke skal bekymre sig om at tabe data, hvis først uheldet er ude. Derfor er vi også utrolig stolte af, at vi med aftalen kan højne Midttrafiks økonomisystem og effektivisere interne arbejdsgange ved at udnytte de nye muligheder og potentiale, som den moderne Public Cloud-løsning giver,” siger Jan Petersen, salgschef i Fujitsu Danmark.

Midttrafiks nye Public Cloud-løsningen, forventer Fujitsu, er i drift den 1. maj 2024.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>