Fusion fra Garmin, tilføjer Wake Tower højttalere til Signature Series 3 samlingen
Hjem NYHEDER Fusion fra Garmin, tilføjer Wake Tower højttalere til Signature Series 3 samlingen

Fusion fra Garmin, tilføjer Wake Tower højttalere til Signature Series 3 samlingen

Af Redaktionen

Nye wake tower-højttalere leverer branchens første femfarvede LED-belysning og premium lyd på vandet for at forbedre  underholdningen ombord

Fusion fra Garmin, tilføjer Wake Tower højttalere til Signature Series 3 samlingen

Fusion fra Garmin, tilføjer Wake Tower højttalere til Signature Series 3 samlingen

Garmin® International, Inc., en enhed fra Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), verdens førende producent af marineelektronik, annoncerede i dag Signature Series 3 Wake Tower-højttalere fra Fusion® Entertainment, et Garmin-mærke.

Nu med det bredeste udvalg af farveblandinger og toner på markedet. Signature Series 3 leverer en ægte premium lydunderholdningsoplevelse på vandet takket være sit hidtil usete spektrum af farvevariationer designet til at supplere hver unikke båd og stil.

Signature Series 3 Wake Tower-højttalere bygger på succesen med Fusion Entertainments eksisterende marinehøjttalere og subwoofere, branchens første til at kombinere traditionelle røde, grønne og blå LED’er med kold og varm hvid (CRGBW) belysning for at tilbyde en fuld farvepalet – fra premium pasteller til levende nuancer.

CRGBW-LED’er tilbyder tusindvis af muligheder for at tilpasse højttalersystembelysning og -effekter, mens de fortsætter med at levere Fusion Entertainments flagskibslydpræstation.

“Signature Series 3 Wake Tower-højttalere skaber en uovertruffen lydunderholdningsoplevelse for bådfolk, wakeboardere eller enhver, der sejler på slæb,” sagde Dan Bartel, Garmins vice president of global consumer sales. “Disse højttalere tager turen til et helt nyt niveau, da de leverer kraftfuld, krystalklar lyd bag en bred vifte af vandsportbåde for en uforglemmelig oplevelse på vandet.”

Slankt design og belysning

Som aldrig set på marine wake tower-højttalere, har Signature Series 3 Wake Tower-højttalere CRGBW LED-belysning, der kombinerer kold hvid og varm hvid til et imponerende spektrum af farver ombord på båden. Med sportschrome og sportshvid-farvemuligheder og tre størrelsesmuligheder, der spænder fra klassiske 8,8-tommer til helt nye 7,7- og 6,5-tommer, kan disse nye wake tower-højttalere supplere en række stilindstillinger for enhver båd.

Premium Audio-præstation

Signature Series 3 Wake Tower-højttalere er optimeret specifikt til wake-både og har et nyt design med endnu større gennemskæring og nøjagtigt beregnet kabinetvolumen til at gengive krystalklar højtydende lyd på alle lydstyrkeniveauer. Stift, let ‘CURV’ keglemateriale bruges i Signature Series 3 Wake Tower-højttalere. Det ikke kun giver bedre lyddefinition og output, men er også et forsvar mod barske havmiljøer.

Bygget til marinemiljøet

Med Fusion Entertainments True Marine™-design er hele Signature Series 3-kollektionen konstrueret og udstyret til virkelige sejladsapplikationer og understøttet af en tre års forbrugergaranti. Signature Series 3 Wake Tower-højttalere er klassificeret som IP65 og beskytter mod støv, salttåge, vand og UV, så sejlere kan være sikre på at vide, at deres højttalere er designet til at modstå elementerne sæson efter sæson ombord.

Signature Series 3 Wake Tower-højttalere fås nu med vejledende udsalgspriser fra DKK 5.399 til DKK 7.799. Signature Series 3 Wake Tower-højttalere tilbydes i 8,8-, 7,7- og 6,5-tommer størrelser med flere monteringstilbehør tilgængelige for nem installation og alsidighed om bord. Besøg Garmin.dk for mere information om den komplette serie af Signature Series 3-højttalere og subwoofere.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>