Gå off-grid med Biolite BaseCharge elektriske oplader
Hjem ENERGI Gå off-grid med Biolite BaseCharge elektriske oplader

Gå off-grid med Biolite BaseCharge elektriske oplader

Af Redaktionen

BaseCharge er klar til brug lige ud af kassen, og er let at forstå.

Uanset om du bygger et episk campinganlæg, forbereder dig til nødsituationer eller omfavner det mobile arbejdsliv, er BaseCharge her til at hjælpe dig med at få arbejdet gjort og give dig kontrol over din energi.

Her er 5 måder, hvorpå ingeniør- og produktteamet hos BioLite har gjort BaseCharge til den absolut nemmeste oplader at bruge på markedet:

1. Alle stikkontakter på en og samme væg samt ren sinusbølge
BaseCharge har alt på samme væg – et AC-stik (vekselstrøm med ren sinusbølge), DC-stik, USB, USB-C, USB-A og USB-C PD-port på hele 100W.
USB-porte gør det muligt at tilslutte dine mobile enheder for optimal opladning, og USB-C PD-porte giver hurtigere opladningstider for kompatible enheder – og de fungerer også som strøm-/indgangsudgang, så du kan fremskynde BaseCharge-opladningstiden, når du tilslutter den med den medfølgende vægoplader.

2. Oplad telefonen helt trådløst
Med trådløs opladning, hvilket bliver mere og mere almindeligt med smartphones, har begge BaseCharge-modeller en stor trådløs opladningsstation, så du kan placere din telefon på pladen og oplade.

3. Realtidsmåler
En nøglefunktion ved BaseCharge er den frontvendte skærm, der foretager realtidsberegninger af din strømforsyning. Dette inkluderer en nulstillelig energimåler og advarsler samt anvisningsbeskeder, så du kan få mest muligt ud af BaseCharge. Det er for at begrænse antallet af gange, du har brug for en brugervejledning.

Gå off-grid med Biolite BaseCharge elektriske oplader4. Sikker brug takket være et sikkerhedssystem med 12 checkpointsBag kulisserne overvåger din BaseCharges dit system, så du pålideligt kan fordele strøm til enheder. Kernestyringer såsom grænser for over- og underspænding, grænse for ladestrøm, kortslutningsbeskyttelse og grænser for høje og lave temperaturer forekommer til enhver tid. Hvis din enhed oplever en fejl, vil checkpoint-systemet sende beskeden til dashboardet og, hvis det er nødvendigt, slukke for strømmen til portene, hvilket beskytter både BaseCharge og dine eksterne enheder.

5. Med tilføjelsen af SolarPanel 100 bliver din BaseCharge en tilsyneladende endeløs strømressource.
Op til 4 SolarPanel 100 kan tilsluttes med BaseCharge 1500, hvilket betyder, at 400W elektricitet kan genoplade din oplader hurtigt og effektivt, når du er ude på eventyr.
Solar Panel 100 passer også til BaseCharge 600, men da det har en lidt mindre batteripakke, er kun ét Solar Panel 100 nok til at opnå maksimal opladning via solen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>