Lexmark udvider GO Line-serien med prisbelønnede printere til små og mellemstore virksomheder
Hjem NYHEDER Lexmark udvider GO Line-serien med prisbelønnede printere til små og mellemstore virksomheder

Lexmark udvider GO Line-serien med prisbelønnede printere til små og mellemstore virksomheder

Af Redaktionen

Lexmark GO Line-serien udvides med fem nye printere, der leverer hurtige farveudskrifter med 24 ppm og op til 42 ppm i sort/hvid

Lexmark udvider GO Line-serien med prisbelønnede printere til små og mellemstore virksomhederLexmark, en førende global leverandør af printløsninger, lancerer i dag to nye farveprintere og tre sort/hvid-printere i Lexmark GO Line-serien, som dermed udvider udvalget af printere og multifunktionsenheder med høj ydeevne og reduceret klimapåvirkning for små og mellemstore virksomheder.

Enhederne er specialudviklede til små rum og mindre arbejdsgrupper. Den nye MC3426adw giver imponerende produktivitet og høj kapacitet med en holdbar konstruktion, der minimerer uforudsete afbrydelser og uventede forstyrrelser. Printerne giver hurtige og nemme udskrifter – den første side har du i hånden efter kun 5,9 sekunder, og på et minut kan du udskrive 24 sider i farver eller 40 sider i sort/hvid*. De to modeller leveres med dupleksudskrivning som standard, 2,8 “touchskærm og USB-port, hvilket gør det muligt at udskrive direkte fra og scanne dokumenter til USB-lagringsenheder.

Sort/hvid-printerne B3340dw, B3442dw og MB3442adw er kompakte, har lav vægt og præsterer en imponerende udskrivningshastighed på op til 42 sider pr. minut*. De har Wi-Fi, netværkstilslutning og et papirmagasin på op til 550 ark, der giver mulighed for længere udskrivningssessioner helt uden afbrydelser.

“Disse enheder er ideelle til mindre virksomheder og mindre arbejdsgrupper. De er kompakte, lette og ikke mindst meget hurtige. De giver den ydeevne, vores kunder efterspørger, og leverer den kvalitet og det høje sikkerhedsniveau, de har brug for,” siger Christian Gjødvad, Channel Manager i Norden hos Lexmark. ”De er kompakte nok til at kunne passe ind, hvor pladsen er trang, f.eks. i et lille kontor eller et butiksmiljø. Printerne er ikke kun alsidige, men også konstrueret til at holde. Med den stabile konstruktion med en ramme i stål og en fikseringsenhed, der er skabt til at holde i hele printerens levetid, holdes behovet for vedligeholdelse på et absolut minimum.”

De nye enheder er allerede blevet bemærket af såvel medier som analytikere og er førende inden for deres segment. MC3426adw blev udnævnt til BLI Summer 2020 Pick Award for Outstanding Colour Printer for Small Workgroups, og MB3442adw blev beæret med Editor’s Choice af såvel Better Buys som PC Magazine.

Nyhederne i GO Line-serien fås fra i dag.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>