Polestar lancerer ny Makka limited edition el-moped i samarbejde med CAKE
Hjem NYE PRODUKTER Polestar lancerer en ny Makka limited edition el-moped i samarbejde med CAKE

Polestar lancerer en ny Makka limited edition el-moped i samarbejde med CAKE

Af Redaktionen

Sammen med det svenske mobilitetsbrand CAKE løfter Polestar (Nasdaq: PSNY) nu sløret for en ny limited edition Makka el-moped.

Den nye el-moped bliver tilgængelig på Polestars webshop den 14. december i den unikke blå farve ‘sky’, der er kendt fra Polestars elektriske roadster-konceptbil O2.

Den første udgave af Polestar og CAKES Makka el-moped blev lanceret i 2021 i den matte farve ‘snow’, og modellen blev hurtigt udsolgt. Makka, der tilføjer et karakteristisk Polestar-præg til markedet for el-mopeds, er udstyret med en smal forlygte, Öhlins-støddæmpere og et aftageligt bagagebærer, der kan laves om til et ekstra passagersæde for at udvide mulighederne for at bruge Makka.

Polestar lancerer ny Makka limited edition el-moped i samarbejde med CAKEDen nye el-moped får en topfart på 45 km/t og to forskellige køretilstande: ‘udvidet rækkevidde’ og ‘performance’.

Den sælges og leveres af CAKE, men limited edition-udgaven fra Polestar er tilgængelig på udvalgte Polestar-markeder, herunder Danmark, Norge, Sverige, Østrig, Holland, Storbritannien og Tyskland. Elcyklen er tilgængelig fra den 14. december 2022 på Polestars additional webshop til en udsalgspris på 40.000 DKK.

*Polestars addditional webshop blev lanceret i 2021 og tilbyder livsstilsprodukter som t-shirts, hættetrøjer, tasker og vandflasker samt mobilitetsløsninger som Makka og mountainbiken Allebike Alpha. Makka er tilgængelig i følgende Polestar-markeder: USA, Canada, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Holland, Italien, Spanien og Storbritannien.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>