Ny Adm. Direktør for T-Systems Nordic
Hjem KANALPARTNER Ny Adm. Direktør for T-Systems Nordic

Ny Adm. Direktør for T-Systems Nordic

Af Redaktionen

[KANALPARTNER] Deutsche Telekom-ejede T-Systems, som udvikler, integrerer og leverer globale it- og telekommunikationsløsninger (ICT), har ansat Jesper Kryhlmand som adm. direktør for T-Systems i Norden.

Ny Adm. Direktør for T-Systems Nordic 1

Jesper Kryhlmand, adm. direktør for T-Systems i Norden

Han skal være med til at sikre, at T-Systems også i Norden bliver kendt som den digitaliseringspartner, de allerede er anerkendt for at være i udlandet.

Jesper Kryhlmand kommer med mere end 20 års international erfaring fra IT Services markedet og har dansk, nordisk og international ledelseserfaring fra bl.a. HP Enterprise Services og CSC. Senest var Jesper Kryhlmand i ledelsen  hos KMD, hvor han succesfuldt sikrede vækst i segmentet for Erhverv og Infrastruktur. Han har også varetaget bestyrelsesarbejde for IT-Brancheforeningen og Dansk Erhverv.

Jesper Kryhlmand er glad for at blive en del af en international anerkendt virksomhed, som endnu har til gode at indfri sit store potentiale i Norden:

“Jeg glæder mig til at være med til at løfte kendskabet til T-Systems op på det niveau, virksomheden fortjener. T-Systems er en internationalt anerkendt digitaliseringspartner med en unik profil. Hos T-Systems kan kunderne kombinere globale ICT-services med en sikker europæisk cloudservice.
Med dette afsæt bygges innovative digitale løsninger sammen med kunderne, som udnytter potentialet indenfor Cloud, Internet of Things, Machine to Machine, SAP og IT-sikkerhed – strategiske områder, som Deutsche Telekom og T-Systems har investeret milliarder i. Der er ikke mange virksomheder, der kan tilbyde deres kunder den samme pakke.”

Jesper Kryhlmand forklarer, at det var T-Systems store uforløste potentiale i Norden, der fristede ham til at tage jobbet:

”Ved at bringe connectivity og intelligens tættere på kunden (edge), ser vi virksomheder skabe nye forretningsmodeller og blive langt mere effektive samtidig med, at deres kunder får en bedre oplevelse. T-Systems har fokus på netop at levere end-to-end løsninger der understøtter virksomheder i at få mest muligt ud af deres data uanset hvor i cloud’en den findes. Dette kræver enkle, innovative og pålidelige services og det er præcis det, T-Systems har høstet anerkendelse for,” siger Jesper Kryhlmand.

Senior Vice President for International Sales, Steffen Schlaberg, er begejstret for at have fået Jesper Kryhlmand ombord:

”Jesper er en erfaren topleder, der har leveret resultater. Han kender branchen godt, og med hans måde at møde virksomhederne på, er vi sikre på, at han den helt rette til at løfte T-Systems i Norden til næste niveau.”

Jesper Kryhlmand afløser hollandske Rolf Hellemons, der har været adm. direktør siden 2014. Rolf Hellemons skal nu videre til en international stilling i Deutsche Telekom gruppen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>