Ny rapport fra Poly: Her er 12 overvejelser du skal vide om den hybride arbejdsplads
Hjem UNDERSØGELSE Ny rapport fra Poly: Her er 12 vigtige overvejelser du skal vide om den hybride arbejdsplads

Ny rapport fra Poly: Her er 12 vigtige overvejelser du skal vide om den hybride arbejdsplads

Af Redaktionen

Poly har i dag sammen med WORKTECH Acadamy udgivet en ny rapport, som kortlægger 12 vigtige overvejelser, som virksomheder bør gøre sig i forbindelse med den nye dagligdag med den hybride arbejdsplads.

 The Journey to Hybrid Working: 12 Considerations-rapporten identificerer de udfordringer omkring ansatte, teknologi og fysiske kontorer, som virksomheder vil opleve i fremtiden.

Ny rapport fra Poly: Her er 12 overvejelser du skal vide om den hybride arbejdspladsFor den hybride arbejdsplads er kommet for at blive, og selvom vi har øvet os i de sidste to år med hjemmearbejdspladser, så er det stadig en udfordring for mange virksomheder at tilpasse sig både at have ansatte på kontoret og hjemme på en succesfuld måde. Rapporten ser på de forskelle, som vil opleves mellem at have de ansatte virtuelt eller fysisk til stede på kontoret samt behovet for mødefaciliteter og –teknologi.

Nogle af nøglekonklusionerne fra rapporten er:

  • Balance omkring tilgængelighed: Organisationer skal overveje og være tydelige omkring, hvornår ansatte forventes at være online og tilgængelige – også i en verden, hvor arbejdstiderne bliver mere flydende.
  • Genskriv reglerne for formelt og uformelt samarbejde: Organisationer skal have klare regelsæt for, hvordan ansatte skal agere og ikke agere – uanset om de befinder sig på kontoret eller hjemme fra stuen via et videolink.
  • Fordele ved personlige vs. standardtilgange ved hybridarbejde: Organisationer bør overveje brugen af generelle og brede regelsæt, som begrænser arbejdsstyrken og i stedet have tillid til de ansatte til selv at vælge deres arbejdstid, sted og metode.
  • Flytte fokus fra fysisk komfort til psykisk: Tidligere var der stort fokus på det rette arbejdsmiljø med ergonomiske stole og hæve/sænkeborde, men med den hybride arbejdsplads skal der også investeres i et fokus på psykologisk velfærd hos den enkelte ansatte, som chefer ikke nødvendigvis ser hver eneste dag.
  • Skabe en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads: Alle skal føle, at de er en del af virksomheden, uanset hvor de arbejder fra.

Poly arbejder sammen med et forskerhold fra WORKTECH Acadamy for at sætte fokus på netop den nye hybride arbejdsplads og de udfordringer og opdagelser, som følger med. Rapporten identificerer nøgletemaer, som er kommet frem ud fra den fælles forskning og analyse.

”Organisationer er nødt til at forstå de komplekse udfordringer, før de kan høste fordelene ved den hybride arbejdsplads. Vores første rapport med Poly har til formål at pointere nogle af udfordringerne og starte en dialog, så både ansatte og virksomheder får det bedste ud af den nye virkelighed,” siger Jeremy Myerson, direktør hos WORKTECH Acadamy.

”Den hybride arbejdsplads er kommet for at blive, men der er store udfordringer for virksomheder, før de kan kalde den nye virkelighed en succes. Ved at identificere de 12 overvejelser for den hybride arbejdsplads hjælper Poly med at starte en dialog i organisationer. Vores data viser, at 48 procent af virksomheder allerede har taget de hybride arbejdsmetoder til sig, og at 37 procent af beslutningstagere siger, at de var forberedt på kortsigtet at have folk hjemme, men ikke på længere sigt, og derfor er det interessant at dykke ned i, hvilke udfordringer de sidder med,” siger John Goodwin, Senior Vice President for Public Affairs hos Poly.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>