Storageanalysefirmaet DCIG udpeger Infinidat til en af de top 5 Storage-as-a-Service-løsninger
Hjem CLOUD Storageanalysefirmaet DCIG udpeger Infinidat til en af de top 5 Storage-as-a-Service (STaaS)-løsninger

Storageanalysefirmaet DCIG udpeger Infinidat til en af de top 5 Storage-as-a-Service (STaaS)-løsninger

Af Redaktionen

Infinidat, en førende leverandør af enterprise storage-løsninger, oplyser at storage-industriens analytikerfirma DCIG har udnævnt Infinidat til en af ​​verdens top 5 udbydere af storage-as-a-service (STaaS)-løsninger .

Denne rangering er baseret på uafhængig research, som DCIG har udført på STaaS-markedet.

“2022-23 DCIG Top 5 Enterprise Storage as a Service Solutions Report” er nu tilgængelig.

“At blive kåret som en af ​​de 5 bedste storage-as-a-service-udbydere i verden demonstrerer Infinidats ”best-in-class innovations” på STaaS-markedet,” siger Eric Herzog, CMO for Infinidat. “Ved at levere flere cloudlignende forbrugsmodeller til vores kunder, samtidig med at vi opretholder vores white glove -service, cyberresilience storage-teknologi og virksomhedsfunktionssæt, adskiller vi Infinidats tjenester og platforme fra resten af ​​markedet.”

Gennem sin markedsundersøgelse afslørede DCIG, at opfattelsen vokser på virksomhedsområdet af at STaaS er lovende i forhold til at levere en række forretningsmæssige fordele. Forskningen viser, at nogle organisationer ser STaaS som en attraktiv model til finansiering af infrastruktur, mens andre ser det som en mekanisme til at bringe cloud-driftsmodellen til on-premises storage eller som en måde at flytte arbejdsbelastninger til skyen. DCIG-analytikerne fastslog dog, at en veludført STaaS-implementering gør mere end blot at spare penge.

“Storage-as-a-service leverer større smidighed og fleksibilitet til at understøtte skiftende forretningskrav, især uventede hændelser, der falder inden for planlægningshorisonten,” udtaler Ken Clipperton, DCIG Lead Analyst for Storage. “Infinidats Elastic Pricing og FLX STaaS-tilbud er state-of-the-art, enterprise-grade løsninger, der fuldt ud lever op til løftet om ‘as a service’ til storage.”

DCIGs nye rapport skitserer best practice, der definerer dette spirende felt. STaaS positionerer virksomheder i forhold til at håndtere en cloud-driftsmodel. Det hjælper med at eliminere de uventede store regninger, som mange virksomheder modtager, når de indfører cloud-tjenester. STaaS-løsninger beskytter deres budgetter mod disse overraskelser gennem enkle, forudsigelige priser. Ydermere reducerer leverandørleveret ekspertovervågning, -styring og -vedligeholdelse af storage-infrastrukturen cyberrisikoen ved at holde systemerne fuldt patchede og reducerer personalerisikoen ved at overlade ekspertise indenfor lagerstyring til leverandøren. Det kan også bidrage til virksomhedens bæredygtighedsmål ved at muliggøre mere effektiv brug af energi og materialer.

Storageanalysefirmaet DCIG udpeger Infinidat til en af de top 5 Storage-as-a-Service-løsningerSom en del af sit STaaS-program tilbyder Infinidat to forskellige forbrugs- og implementeringsmodeller: Elastic Pricing og FLX. Begge modeller er tilgængelige på tværs af alle Infinidats platforme, inklusive InfiniBox, InfiniBox SSA II og InfiniGuard. Derudover inkluderer Infinidats STaaS-tilbud 100 % tilgængelighed, uovertruffen applikations- og arbejdsbyrdeydelse i den virkelige verden, InfiniSafe cyberresiliens, fjernreplikering samt white glove-service og -support.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>