Infinidat udvider garantiprogrammet med industriens første Cyber ​​Storage-garanti på primær Storage
Hjem sikkerhed Infinidat annoncerede i dag en udvidelse af et garantiprogrammet med industriens første Cyber ​​Storage-garanti på primær Storage

Infinidat annoncerede i dag en udvidelse af et garantiprogrammet med industriens første Cyber ​​Storage-garanti på primær Storage

Af Redaktionen

Infinidat, en førende leverandør af enterprise storage-løsninger, annoncerede i dag en udvidelse af sit  Service Level Agreement (SLA) program.

Infinidat stiller branchens første cyberlagringsgaranti til rådighed for gendannelse på primær storage – InfiniSafe Cyber ​​Storage-garantien.

Dette sikrer, at virksomheder og tjenesteudbydere gendanner deres data næsten øjeblikkeligt i kølvandet på et cyberangreb ved at bruge et sikret uforanderligt snapshot-datasæt med en garanteret gendannelsestid på et minut eller mindre.

Virksomheden annoncerer også en ny ydeevnegaranti på tværs af sine InfiniBox-platforme. De nye garantier slutter sig til Infinidats eksisterende 100% tilgængelighedsgaranti, som blev annonceret i 2019.

“Centralt leverer Infinidat konsekvent uovertrufne virksomheds-SLA’er og en differentieret kundeoplevelse, der adskiller os og eksemplificerer vores ukonventionelle tilgang,” udtaler Phil Bullinger, CEO, Infinidat. “Med introduktionen af ​​vores InfiniSafe Cyber ​​Storage-garanti spænder vores sikre SLA’er nu over tilgængelighed, ydeevne og gendannelsesoperationer i forhold til at opfylde de mest krævende datacenterkrav, hvilket viser, at vores kunder altid er i centrum for det, vi gør som markedsleder.”

Eric Burgener, Research Vice President, Infrastructure Systems Group, IDC, udtaler: “I løbet af det sidste årti har it-infrastrukturleverandører tilføjet garantier på deres storageplatforme, som definitivt har forbedret ejeroplevelsen for enterprise storage, men de har altid holdt sig væk fra emnerne ydeevne og gendannelsestid. Med deres nye garantier for performance og gendannelse af cyberlagring viser Infinidat ny vej på disse områder på måder, der skaber værdi for deres virksomhedskunder.”

Cyberresilient storage er blandt de vigtigste og mest efterspurgte krav fra virksomheder i dag for at sikre enestående cybersikkerhed og bekæmpe cyberangreb på tværs af hele storage- og datainfrastrukturen. I nyere undersøgelser fandt IDC ud af, at 87 % af de organisationer, der blev ramt af ransomware i det seneste år, skulle betale en løsesum for at gendanne deres data. Infinidat hjælper organisationer med at undgå at skulle betale løsesummen, men stadig indhente deres data, kompromisløst og intakt, gennem hurtig cybergendannelse. Virksomheden udvidede for nylig cyberresiliens til sine InfiniBox og InfiniBox SSA II enterprise storage platforme med InfiniSafe Reference Architecture, hvilket gør det muligt for Infinidat at levere sin uforanderlige snapshot-garanti og gendannelsestiden for såkaldt immutable snapshots på et minut eller mindre. InfiniSafe blev introduceret i InfiniGuard’s moderne databeskyttelse og specialbyggede backup-platform i februar i år.

InfiniBox- og InfiniBox SSA II-platformene til implementering af primær storage i virksomheder er ikke kun de mest cyberresistente og mest pålidelige storageløsninger i branchen, men også de højest ydende. På grund af den kraftfulde og ensartede ydeevne af InfiniBox-platformene tilføjer Infinidat en ydeevnegaranti. Denne ydeevnegaranti sikrer kunderne, at Infinidats primære storageplatforme vil overgå deres eksisterende storageprodukter i deres produktionsmiljøer. Infinidat arbejder tæt sammen med kunderne om at identificere deres specifikke behov for ydeevne og analysere kravene til hver specifik workload. Når workload performance kravene er defineret, vil Infinidat levere servicelevelaftaler, der er tilpasset den specifikke performance kravprofil og analyse af disse workloads.

Den nyligt annoncerede InfiniBox SSA II fortsætter Infinidats levering af branchens mest effektive enterprise storage platforme. InfiniBox SSA II giver lavere latency end nogen anden sammenlignelig enterprise storage platform i branchen og leverer en hidtil uset 35 mikrosekunders latency. Dette gør det muligt for kunderne at opnå optimal applikations- og workload-ydelse samt betydelig lagerkonsolidering, der øger effektiviteten og reducerer de samlede omkostninger.

Infinidat udvider garantiprogrammet med industriens første Cyber ​​Storage-garanti på primær Storage

Fra de tidligste InfiniBox-installationer har Infinidat opnået et hidtil uset ry for produktkvalitet og pålidelighed fra et virksomhedsfællesskab, der har nultolerance over for nedetid. Hvert system er designet til nul nedetid i løbet af dets livscyklus og leveres med en 100 % tilgængelighedsgaranti.

Alle fire Infinidat SLA-garantier er tilgængelige på tværs af alle Infinidats forbrugsmodeller: FLX (Infinidats storage-as-a-service-tilbud), Elastic Pricing og traditionelt køb. Feedback fra kunder og kanalpartnere om dette bredere SLA-program har været yderst positive.

“Med Infinidats nye InfiniSafe cyber storage-garanti behøver vi ikke være bekymrede for, om vi vil være i stand til at komme os efter et malware- eller ransomware-angreb. Vi ved, at Infinidats uforanderlige snapshot-teknologi vil være der for at hjælpe os med at komme tilbage uden at gå på kompromis,” sagde Cole Thompson, President & CEO for VDC. “Ligesom Infinidat leverede sin 100 % tilgængelighedsgaranti, ved vi, at Infinidat vil gøre det samme med sin cybergendannelse og performancegarantier. Det er et nyt benchmark.”

“Som en del af vores katastrofeberedskab leder vi efter løsninger og garantier, der vil hjælpe os med at minimere enhver potentiel påvirkning af et cyberangreb eller enhver anden form for katastrofe. Ved at vide, at Infinidat garanterer hurtig cybergendannelse baseret på dets InfiniSafe uforanderlige snapshot-kapacitet, samt høj ydeevne, kunne vi tilføje dette til vores datacenterværktøjssæt, som vi ved, at vores leverandør vil levere,” sagde Laurent Ulrich, IT-chef ved Justice Court of Basel, Schweiz. “Her og nu, i henhold til den cloud-strategi, vi netop er ved at udforme, kan denne form for garanteret SLA gøre hele forskellen og give os ro i sindet med Infinidats stærke engagement.”

“Dagens virksomhedskunder leder efter det bedste i deres løsningssæt, især inden for storage – hvor alle deres virksomhedsdata er gemt,” siger Kirk Sanella, Area Vice President for Sales West, Technologent. “Infinidat leverer ikke kun brancheroste løsninger, der løser de kritiske storagebehov på vores virksomhedskonti, men deres garanterede SLA-program viser vores kunder, at Infinidat står bag deres bundsolide løsninger. Som en stor leverandør af løsninger tilbyder det os også en meget værdifuldt salgsværktøj for vores kunder og kundeemner.”

“På dagens marked forstår virksomhedskunder den kritiske rolle, deres lagringsmiljøer spiller for at holde deres virksomhedsdata altid tilgængelige, effektive og sikre,” sagde Ted Wiessing, COO, OneNeck IT Solutions. “Vi har brugt Infinidat på en række af vores virksomhedskonti, og oplevelsen for vores kunder og for OneNeck har været fremragende. Med disse nye SLA-garantier viser Infinidat branchen, at dens prisvindende platforme leverer de løsninger, vores virksomhedskunder har brug for og at Infinidat står solidt bag deres tilbud med stærke SLA-garantier. Ikke kun nyder vores kunder godt af disse garantier, men fra et kanalpartnerperspektiv giver det os endnu et stærkt budskab, vi kan levere til vores nuværende kunder og kundeemner.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>