Krystalklar underholdning i stort format: 65-tommer 4K UHD Nokia Smart TV har QLED-teknologi og bringer en stadionoplevelse ind i stuen
Hjem NYE PRODUKTER Krystalklar underholdning i stort format

Krystalklar underholdning i stort format

Af Redaktionen

Krystalklar underholdning i stort format: 65-tommer 4K UHD Nokia Smart TV har QLED-teknologi og bringer en stadionoplevelse ind i stuen

EM og OL 2020 er knap nok overstået, og en ny sportssæson er lige om hjørnet.

Det er derfor et godt tidspunkt at opgradere sit TV. Det nye Nokia QLED Smart TV bringer stadion- og biografoplevelser ind i enhver stue takket være QLED-teknologi og dynamisk lyd takket være en indbygget subwoofer

I dag introducerer StreamView GmbH, der har licens til Nokia-mærket på Smart TV og Set-Top-Boxe i Europa, sit 65 tommer 4K UHD Nokia Smart TV med QLED-teknologi. Takket være Android TV og Google Play-butikken har brugerne adgang til over 7000 apps. Blandt dem populære streamingtjenester som Netflix, Disney+, Prime Video og YouTube.

Perfekt forberedt til at se alle sportsbegivenheder derhjemme

Denne topmoderne Nokia Smart TV-model leveres med alt, hvad en fodbold- og sportsfans hjerte begærer. Nokia 65-tommer Smart TV leverer imponerende lysstyrke og farvevariation takket være det moderne QLED-farveskala, og den indbyggede subwoofer sikrer rig bas og dynamisk lydkvalitet. Yderligere komfort opnås med den drejelige centrale fod, som kan roteres mod højre og venstre for en behagelig betragtningsvinkel. Forbindelsen er sikret med fire HDMI-, to USB-, LAN- og en audio/videoport, samt dual-band Wi-Fi og Bluetooth for hurtig parring af fjernbetjening og andre Bluetooth-enheder. Apps, der understøtter Chromecast, kan bruges til at streame sport, videoer, mobilspil, musik og andet indhold fra mobile enheder til TV-skærmen. Derudover understøtter 65 tommer Nokia QLED Smart TV (model 6500D) Google Assistant. For eksempel kan opsummeringer af individuelle spil og kampresultater kaldes op via stemmestyring.
En quad-core-processor med 1,5 GB RAM og 8 GB ROM sikrer jævn afvikling af spil, videoer og webindhold. Den indbyggede tredobbelte tuner til live-tv via jordbaseret antenne (DVB-T2), satellit (DVB-S2) eller kabel (DVB-C) gør det let at få adgang til en bred vifte af betalingsfrie transmitterede nationale og internationale tv-programmer. For betalings-tv-indhold er der et CI+ -stik til betalings-tv-kort; derudover understøtter Nokia Smart TV SatCR til tilslutning af op til otte modtagere med en SatCR LNB.

Skærm og opløsning

65 tommer Nokia QLED Smart-TV tilbyder en 4K-opløsning på 3.840 x 2.160 pixels og en billedhastighed på 60 Hz. Selvfølgelig mangler HDR10-videostandarden for høj kontrast og ægte farver ikke. For spillere, der stadig ikke kan få nok efter 90 minutters fodbold og ønsker at fortsætte på konsollen, er Gaming Mode praktisk. Den hurtige responstid på 8 ms, dynamisk kontrast og UHD-opskalering muliggør en ægte spiloplevelse. Men ikke kun fodboldfans og spillere får fuld valuta. Takket være Movie Mode og indbygget subwoofer (dynamic sound) bliver stuen til en biograf med det nye Nokia QLED Smart-TV. Uanset om det er en actionfilm, animationsfilm, romantik eller en familiefilm, giver 65-tommer Smart-TV’er en unik kvalitetsoplevelse for alle sanser og følelser.

Design og fjernbetjening

Krystalklar underholdning i stort format: 65-tommer 4K UHD Nokia Smart TV har QLED-teknologi og bringer en stadionoplevelse ind i stuenDen velkendte stil, kvalitet og nordisk minimalistiske design, som folk forbinder med et Nokia-produkt, findes også i 65 tommer QLED Smart-TV-modellen, hvilket gør, at det passer godt i enhver stue. Takket være det drejelige stativ kan TV’et drejes til venstre og højre for ekstra komfort. Den elegante stemmestyrede Bluetooth-fjernbetjening er ergonomisk formet og ligger som vanligt godt i hånden. Den unikke baggrundsbelysning hjælper med at finde den rigtige knap selv i mørke rum. Med Netflix- og YouTube-knapperne på fjernbetjeningen kan begge apps åbnes med et tryk på en knap.

Forskelle mellem QLED og LED

QLED-teknologi er baseret på den velkendte LED-teknologi, der er blevet forbedret med Quantum Dots. QLED-tv fungerer med paneler, der kræver baggrundsbelysning. Filtre er placeret over disse for at blokere for lyset på bestemte punkter. Ud over LED-filtre har QLED-fjernsyn et andet lag med Quantum Dots. Dette ekstra lag gør det muligt for QLED-tv at gengive endnu lysere billeder og vise sorte områder mere intenst. Med konventionelle LED-tv’er ser dybe sorte nuancer ret grå ud. En anden fordel ved QLED-tv er, at de kan vise betydeligt flere farver end LED-tv.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>