Adobe MAX 2021
Hjem CLOUD Adobe MAX 2021

Adobe MAX 2021

Af Redaktionen

Dette års kreativitetskonference fremmer samarbejde og styrker næste generation kreative karrierer med Creative Cloud

I dag løber Adobe MAX af stablen, som er Adobes store kreativitetskonference med 400 sessions, og som omhandler trends inden for designfaget samt nye muligheder i Adobes produktportefølje.

Kreative frontfigurer som Tilda Swinton, Bryan Cranston, Kenan Thompson, Chloe Zhao, Henry Golding, Young Thug og Zazie Beetz oplyser dette års globale virtuelle scene.

I dag lyder startskuddet til Adobe MAX, som er verdens største kreativitetskonference. MAX 2021 er en global, virtuel begivenhed, der inspirerer og forbinder det kreative fællesskab og giver kreative mulighed for at opdage de seneste Creative Cloud-innovationer. MAX omfatter også en bred vifte af uddannelsesoplevelser samt kundehistorier, som hjælper alle fra spirende sociale influencere og kreative professionelle til begyndende kreative, studerende og hobbyfolk med at nå deres fulde kreative potentiale.

“I takt med at kreativt arbejde bliver mere og mere afgørende for, hvordan virksomheder, små virksomheder og enkeltpersoner trives, ønsker kreative mennesker at samarbejde problemfrit, skabe effektivt og fremme deres karriere,” siger Scott Belsky, Chief Product Officer og Executive Vice President, Creative Cloud, Adobe. Han fortsætter:

“Vi er glade for at kunne frigive massevis af Creative Cloud-innovationer, der fremmer de kreative menneskers mål, og for at kunne samle det globale kreative fællesskab på Adobe MAX.”

Omdannelse af kreativitet: Kontinuerlig innovation af applikationer

På MAX præsenterer Adobe flere innovationer på tværs i Creative Cloud, og de vigtigste udgivelser omfatter Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Illustrator med flere. Drevet af Adobe Sensei AI-teknologi, definerer Adobe fremtiden for kreativitet, gennem kontinuerlig innovation.

Adobe afslører også betydelige opdateringer af samarbejde i Creative Cloud-programmer, og giver en forsmag på Creative Cloud, herunder Creative Cloud Canvas og Creative Cloud Spaces. Sammen med den nye Workfront plugin til Photoshop belyser Adobe fremtidens kreative samarbejde på nett, som er designet til at hjælpe kreative teams med at samarbejde i realtid på tværs af flere overflader og interessenter, uanset enhed eller placering. Adobe lancerer også en betalt abonnementsmodel på Behance-platformen og leverer Content Credentials til flere brugere, for at sikre at skaberne får kredit for deres arbejde, som det længe ventede værktøj til tilskrivning af digitalt indhold, der stammer fra Content Authenticity Initiative (CAI).

Adobe MAX 2021Ud over at introducere massevis af nye funktioner, deler Adobe sin nye tilgang til produktudgivelser, som giver kreative en stemme i udviklingsprocessen. Efterhånden som produkterne går fra privat til offentlig beta-adgang, kan de kreative give feedback om produkterne, hvilket bidrager til at forbedre de produkter, der frigives til alle.

En fest for det kreative 

Konferencen introducerer en imponerende række af kreative influencers, berømtheder og musikere, herunder Chloe Zhao, Henry Golding, Riz Ahmed, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Zazie Beetz, Aaron Paul, Jose Andres, Casey Neistat, Young Thug og Imagine Dragons, blandt andre.

Konferencen har flere end 400 inspirerende møder, og 29 timer med globalt indhold, designet for at inspirere og uddanne. Adobe MAX er tilgængeligt for alle. Arrangementet afholdes virtuelt online, og det er helt gratis at deltage. Hvis du vil se hovedtalen, deltage i globale sessioner og netværke med kolleger, kan du besøge max.adobe.com.

Priser og tilgængelighed 

Alle Creative Cloud-abonnenter – herunder abonnenter på individuelle abonnementer, abonnementer for studerende, teamabonnementer, abonnementer for uddannelsesinstitutioner, offentlige myndigheder og virksomhedsabonnementer – kan downloade opdateringer til Creative Cloud desktop-software i dag. Derudover rulles opdateringer til mobilapps ud globalt og kan downloades i Apple App Store og Google Play Store fra i dag. Creative Cloud-abonnenter kan ansøge om at deltage i den private betaversion for Creative Cloud Spaces, Creative Cloud Canvas og Illustrator på nettet her.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>