Fremtidens forretningssystemer bliver for alle
Hjem CLOUD Fremtidens forretningssystemer bliver for alle

Fremtidens forretningssystemer bliver for alle

Af Redaktionen

Lowcode/nocode er den demokratiserende faktor

Softwareløsninger har ændret sig dramatisk i løbet af de sidste fem år.

Den første generation af Software-as-a-Service (SaaS) spillede en meget vigtig rolle i forhold til at ændre kundens tankegang fra selv at håndtere softwaren til at benytte den som en service.

Public Cloud, machine learning, containerisering, API-økonomi, mikroservices og tekstanalyse er også blevet en del af den tekniske værktøjskasse, der er tilgængelig nu. Og SaaS-løsninger skal og bør udnytte denne teknologiske ændring til at levere en højere grad af forretningsværdi for deres kunder.

Heldigvis ser vi nu en ny generation af software, værktøjer og udviklingsmodeller, der er modnet på det rigtige tidspunkt og gør det muligt for virksomhederne at tackle disse udfordringer. Det er nu muligt at automatisere processer og lade applikationer dele data. Maschine learning kan bruges til eksponentielt at øge anvendeligheden af ​​data og skabe betydelig automatisering – og det er muligt at levere personlige oplevelser til brugerne baseret på hvor de er og hvad de gør – også indenfor B2B og ikke kun med en markedsføringstilgang.

Fremtidens forretningssystemer bliver for alle

Anders Holm Jørgensen, Country Leader, Unit4

I nutidens softwareverden kan vi samkøre flere løsninger, generere indsigt og tilpasse disse elementer, så de passer til en bestemt persons rolle og funktion – og ikke mindst intelligent forudsige, hvilke oplysninger de har brug for, for at træffe bedre beslutninger.

Historisk set har ERP-systemer været komplekse, fordi de afspejler de virksomheder, der bruger dem. Men med agilitet som en prioritet for ERP, er tricket at reducere denne kompleksitet. Den gode nyhed er, at de nye værktøjer gør meget for at automatisere og forenkle arbejdsgangene.

Den såkaldte lowcode/nocode-model har dramatisk reduceret tid og omkostninger forbundet med at udvikle applikationer. Nu har små og mellemstore virksomheder også mulighed for at omskrive deres forretningsprocesser – og skabe individuelle applikationer for deres kunder og medarbejdere.

Ultimativt står vi overfor en verden, hvor forretningsapplikationer vil være mere demokratiserede i deres anvendelse. I fremtiden vil forretningssystemer kunne tilbyde alle større smidighed, robusthed og hastighed. Det ser vi frem til!

Af: Anders Holm Jørgensen, Country Leader, Unit4

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>