Dustin øger fokus på takeback af IT-produkter
Hjem KANALPARTNER Nu øger Dustin fokus på returnering af IT-produkter

Nu øger Dustin fokus på returnering af IT-produkter

Af Redaktionen

Nu øger Dustin, som er en førende onlinebaseret IT-partner med aktiviteter i Norden og Benelux, fokus på takeback af IT-produkter.

I løbet af efteråret har Dustin oprettet en helt ny afdeling for returnering af produkter med henblik på at styrke virksomhedens aktiviteter inden for returnering af IT-produkter.

Dette er en vigtig del af Dustins bæredygtighedsarbejde og et skridt mod målet om at være 100 % cirkulære i 2030.

“Vi ser et stort potentiale inden for returnering. Dels en hastigt stigende efterspørgsel blandt vores kunder, og dels ved vi, at omkring 90 % af produkterne kan anvendes igen. Ved selv at håndtere returneringen får vi også bedre kontrol med det hele, hvilket giver større ansvar i løbet af hele processen, siger Robert Pap, hovedansvarlig for Dustins returservice.

Dustin indsamler produkter såsom computere, skærme og mobiltelefoner og andet IT-udstyr, som skal genbruges. Efterfølgende bliver de repareret, afkodet, sikkerhedstjekket og opdateret, så de efterfølgende kan sælges videre til forhandlere af brugte IT-produkter.

Dustin øger fokus på takeback af IT-produkter

Henrik Lampa

– Dette er en vigtig del af vores cirkulære målsætning. En stor del af CO2-udledningen kommer fra hardware, og ved at give produkterne nyt liv tager vi et stort skridt mod vores mål om at være 100 % cirkulære i 2030 og klimaneutrale i værdikæden. Vi har også en ambition om at begynde at sælge brugte produkter online, siger Henrik Lampa, bæredygtighedsansvarlig hos Dustin.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>