Dell Technologies lancerer nyheder i XPS-serien
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies lancerer nyheder i XPS-serien

Dell Technologies lancerer nyheder i XPS-serien

Af Redaktionen

Dell Technologies har i dag lanceret tre nyheder i den populære XPS-serie, der nu også byder på seriens hidtil mest kraftige stationære pc samt to nye bærbare pc’er.

Dell Technologies’ XPS-serie er anerkendt og elsket for det enkle design og den fantastiske ydeevne.

Dell Technologies har netop lanceret tre opdateringer til serien, der absolut ikke er undtagelser: Dell XPS Desktop, Dell XPS 15 og Dell XPS 17. Fælles for dem alle er nemlig et smukt ydre og et kraftfuldt indre.

Dell Technologies lancerer nyheder i XPS-serienMest kraftfulde desktop i Dell XPS-serien
Den nye Dell XPS Desktop-pc er seriens hidtil kraftigste og kommer med op til 13. generation Intel Core i9k-processorer, op til NVIDIA GeForce RTZ 4090 eller AMD Radeon RX 6900 XT-grafik og DDR5-hukommelse. Dell XPS Desktop-pc’en har ikke blot fået opdateret sit indre. Det ydre er også blevet opdateret og består nu af en aluminiumsramme og et raffineret frontgitter, alt imens pc’en også kommer i to nye farver: grafit og platin.

Arbejdsheste i elegant design
Uanset om der skal streames indhold, redigeres billeder eller arbejdes på farten, vil de ikoniske Dell XPS 15 og Dell XPS 17 være perfekte følgesvende. Begge pc’er kommer med det velkendte minimalistiske design og høje ydeevne. De er bygget til at klare selv de mest intensive kreative projekter og kommer nu med de seneste 13. generations Intel Core -processorer og NVIDIA 40 Series GPU’er. De to bærbare pc’er kombinerer banebrydende teknologi med elegant design og skærme, som leverer krystalklare billeder. Det resulterer i en fordybende oplevelse, hvor end man befinder sig.

Pris og tilgængelighed

  • Dell XPS Desktop er tilgængelig allerede nu med 13. generation af Intel Core-processorer og NVIDIA 4080/4090. Flere konfigurationsmuligheder bliver tilgængelig i midten af 2023. Vejledende udsalgspriser bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Dell XPS 15 bliver tilgængelig den 7. marts. Vejledende udsalgspris bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Dell XPS 17 bliver tilgængelig den 7. marts. Vejledende udsalgspris bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>