Dell Technologies udvider sin generative AI-portefølje markant
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies udvider sin generative AI-portefølje markant

Dell Technologies udvider sin generative AI-portefølje markant

Af Redaktionen

Skræddersyede generative AI-modeller til udnyttelse af on-prem data – med NVIDIA.

Dell Technologies udvider nu virksomhedens generative AI-løsninger markant ved at lancere Dell Validated Design for Generative AI, som er bygget med NVIDIA.

Løsningen giver mulighed for at anvende allerede trænede modeller, der baserer information, viden og intelligens på virksomhedens egne data uden, at virksomheden behøver at bygge og træne generative AI-modeller fra bunden.

Løsningen gør det muligt at skræddersy og fintune generative AI-modeller lokalt, så data aldrig forlader virksomhedens sikre it-miljø. Med en skalérbar arkitektur, der kan skræddersys, har virksomhederne mange muligheder for at tilpasse de generative AI-modeller til arbejdet med deres proprietære data.

Den nye løsning understøtter de trin en virksomhed eller organisation skal igennem for læring, fintuning og inferens af deres generative AI-modeller, så de nemt kan implementeres i eksisterende infrastrukturer, herunder Dell PowerEdge XE9680, der er branchens bedst-ydende AI-server, eller Dell PowerEdge XE8640 med mulighed for at tilvælge NVIDIA Tensor Core GPU’er og NVIDIA AI Enterprise software, der indeholder frameworks, trænede modeller og udviklingsværktøjer såsom NVIDIA NeMo framework samt Dell software. Ved at kombinere computerkraft med storageplatforme som Dell PowerScale og Dell ObjectScale kan kunder hurtigt tilføre deres generative AI-modeller mange typer storagedata med valideret design. Infrastrukturen er også tilgængelig med Dell APEX.

Udvidet samarbejde med Starburst

Som en del af AI-lanceringen styrker Dell Technologies sit samarbejde med analytics-virksomheden Starburst i en fælles indsats om at fremskynde kundernes arbejde med AI og analytics. Samarbejdet skal fremme en åben, moderne data lakehouse-løsning til at hente og anvende multicloud data til AI.

Løsningen vil integrere Starbursts analysesoftware med Dell Technologies’ kraftfulde PowerEdge-platform – kombineret med Dell Technologies’ førende storage, som hjælper kunderne med at udtrække indsigter fra data uanset, hvor data befinder sig. Bygget på open software-principper giver løsningen mulighed for at tilgå data fra multicloud på sikker vis, så der kan opnås værdiskabende analyser samt AI-drevne workflows og udrulninger.

 Professional Services udvides til generativ AI

For at tilbyde hurtigere og bedre forretningsresultater har Dell Technologies’ desuden udvidet Professional Services på generativ AI-området:

  • Data Preparation Services får AI-projekterne til at glide ved at forsyne brugerne med datasæt i de rette formater, så dataintegration simplificeres samtidig med, at der genereres data af høj kvalitet.
  • Dell Technologies udvider sin generative AI-portefølje markantDell Implementation Services etablerer en operationel generativ AI-platform til justering af modellerne og inferens. Sammen med Dell Managed Services kan Dell Technologies drive hele den NVIDIA-baserede generative AI-løsning, så driftseffektiviteten øges, og kunderne får mulighed på at bygge deres proprietære, generative AI use-cases.
  • Education Services hjælper kunderne med at tilegne sig nye færdigheder, så de kan lukke kompetencekløften indenfor generativ AI.

Tilgængelighed

  • Dell Validated Design for Generative AI: Model Customization bliver tilgængelig fra slutningen af oktober via Dell Technologies’ partnerkanal og via Dell APEX.
  • Dell Technologies’ data lakehouse-løsning med Starburst bliver tilgængelig i første halvdel af 2024.
  • Dell Professional Services for Generative AI bliver tilgængelig i oktober i udvalgte lande.

 Kommentar fra Dell Technologies Danmark

Jette Hansen, der er Presales Director i Dell Technologies Danmark og Norge, oplever stor interesse for generativ AI fra danske virksomheder og organisationer: “Der er ingen tvivl om, at kunstig intelligens kommer til at transformere mange brancher. De danske virksomheder og organisationer tester og afprøver de mange muligheder, som generativ AI giver. Samtidig ser jeg dog også, at virksomhederne bekymrer sig meget om datasikkerhed, og hvor deres fortrolige og private data potentielt kan havne, hvis de ikke forholder sig aktivt til dette. Derfor glæder det mig, at Dell Technologies – sammen med NVIDIA – løser denne udfordring med nye AI-løsninger til intern brug i virksomhederne.”

Generativ AI er da også et af hovedtemaerne på Dell Technologies’ store årlige konference (Dell Technologies Forum), der finder sted den 31. oktober 2023 i København.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>