Den nye Alienware Aurora R16 tager design og ydelse til det næste niveau
Hjem DELL TECHNOLOGIES Den nye Alienware Aurora R16-pc kommer med et helt nyt og revolutionerende Legend 3-design

Den nye Alienware Aurora R16-pc kommer med et helt nyt og revolutionerende Legend 3-design

Af Redaktionen

Dell Technologies har netop lanceret den nye Alienware Aurora R16-pc, der kommer i et nyt og minimalistisk design, og tager gamingoplevelsen til et nyt niveau med ydelse i verdensklasse.

Høj ydeevne med lav temperatur og støjniveau

Den nye Alienware Aurora R16-pc kommer med et helt nyt og revolutionerende Legend 3-design, der fokuserer på formfaktor, funktionalitet og kvalitet. Dette kommer blandt andet til udtryk ved muligheden for at få pc’en med en gennemsigtig rude på siden af kabinettet.

Den nye Alienware Aurora R16 tager design og ydelse til det næste niveauUdover at komme med et flot og minimalistisk design, der passer til de fleste rum, så giver det nye Legend 3-design mulighed for bedre luftcirkulation og et lavt støjniveau. Alienware Aurora R16-pc’en kommer også med større blæsere end i tidligere modeller og et opdateret kabelsystem, der sammen med den forbedrede luftcirkulation, i gennemsnit sænker støjniveauet med 20 pct. og CPU- og GPU-temperaturen med henholdsvis 10 og 6 pct.

Mindre computer med stor kraft

Til trods for at den nye Alienware Aurora R16-pc faktisk er blevet 40 pct. mindre i størrelsen end forrige modeller i serien, er der ikke gået på kompromis med ydelsen. Aurora R16 kommer nemlig med NVIDIA GeForce RTX 40 Series-GPU’er, de nyeste 12. og 13. generations Intel Core-processorer, op til 64GB og 5200 MT/s DDR5 hukommelse eller 32GB og 5600 MT/s DDR5 hukommelse.

Pc’en kommer også med op til 8TB (2x4TB) SSD-harddiske, og for gamere, der har brug for ekstra harddiskplads, er det muligt at tilføje en ekstra harddisk på op til 1TB.

Kommer med Alienware Command Center 6.0

For første gang bliver Alienwares nye Command Center 6.0 tilgængelig på en stationær Alienware-pc. Med Command Center 6.0 er det muligt for gamere hurtigt at skifte indstillinger med prækonfigurerede profiler, så tema, lyd og lys passer til hvert enkelt spil. Med 16,7 millioner forskellige farver at vælge imellem, til de tre lyszoner i den nye Alienware Aurora R16-pc, samt muligheden for at indstille ydeevnen afhængig af opgaven, tager Alienware den ultimative gamingoplevelse til et nyt niveau.

Pris og tilgængelighed
  • Pris og tilgængelighed på Alienware Aurora R16 bliver annonceret på et senere tidspunkt.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>