EPOS lancerer serien af de nye IMPACT 1000-høretelefoner baseret på banebrydende teknologi
Hjem NYE PRODUKTER EPOS lancerer serien af de nye IMPACT 1000-høretelefoner

EPOS lancerer serien af de nye IMPACT 1000-høretelefoner

Af Redaktionen

EPOS, der er førende på lyd og billede, annoncerer i dag, at IMPACT 1000-høretelefoner med Bluetooth nu kan købes.

De er designet til professionelle, som kommunikerer ofte på arbejdet og derfor har brug for klar tale, og IMPACT 1000 garanterer, at alle mødedeltagere kan bevare fokus – også i støjende miljøer.

Det er blevet almindeligt at kunne arbejde alle steder og når som helst. Denne ”New Open Office”-dynamik medfører dog en række distraheringer og omgivende lyde, hvilket udgør en udfordring for medarbejderne, der kan have svært ved at bevare fokus og dermed yde deres bedste. Ved hjælp af banebrydende teknologier og brugervenlige funktioner er prisvindendende IMPACT 1000 de første hovedtelefoner af sin slags, som er designet til at imødekomme de kritiske hverdagsudfordringer, som det nye arbejdsmiljø medfører.

EPOS lancerer serien af de nye IMPACT 1000-høretelefoner baseret på banebrydende teknologiEPOS udvikler forskningsbaseret lyd- og billedløsninger og bygger på årtiers psykoakustiske undersøgelser. Virksomhedens seneste videnskabelige forskningsstudie har evalueret de potentielle fordele ved støjdæmpning eller støjreducering i lydenheder, mens man som bruger er på dobbeltarbejde, når man skal forstå og bearbejde tale samtidig med, at man reagerer på visuelle indtryk. Resultaterne af studiet viser, at støjdæmpning, som den hybride adaptive ANC i IMPACT 1000-høretelefonerne, bringer adskillige fordele for deltagerne, når de bearbejder mange indtryk på samme tid. Herunder 67% mindre lytteindsats og 48% bedre stemmegenkendelse i et støjende miljø.

Ved at minimere den indsats hjernen bruger på at lytte og ikke mindst bearbejde og forstå en samtale, optimerer IMPACT 1000 brugereffektiviteten med op til 40% og skaber derfor nye muligheder for produktivitet og ydeevne. Ved at udnytte denne form for indsigt udvikler EPOS kunstige intelligensteknologier som dem i IMPACT 1000 for at hjælpe slutbrugerens hjerne med bedre at bearbejde og forstå lydstimuli.

Genereret af EPOS BrainAdapttm-teknologi og understøttet af psykoakustisk undersøgelse.

Vi multitasker hele tiden uden overhovedet at opdage det. Det kan være svært og mange har brug for at prioritere en opgave over en anden for at præstere optimalt. Menneskelig kognitiv kapacitet er i sig selv begrænset, og når vi prioriterer en opgave, begrænses ressourcerne for andre. Det betyder fx, at når vi undervurderer de ekstra kognitive ressourcer, det kræver at bearbejde og forstå tale i udfordrende lydmiljøer, undervurderer vi også belastningen på hjernen i dens forsøg på at håndtere andre opgaver effektivt.

EPOS arbejder løbende på at skabe gnidningsfri kommunikation for arbejdspladser og som en del heraf, bygger produkterne på deres BrainAdaptTM-teknologi. EPOS udvikler således løsninger, der støtter hjernens naturlige måde at bearbejde lyd og forstærker den kognitive ydeevne blandt medarbejdere. Ved hjælp af disse verdensledende teknologier forstærker den hybride ANC i IMPACT 1000 en brugers evne til at kunne yde under udførelsen af to opgaver samtidig.

• Genereret af EPOS’ BrainAdapt-teknologi – BrainAdapt er en række af banebrydende teknologier, der forbedrer den kognitive ydeevne. IMPACT 1000 bygger på EPOS BrainAdapt-teknologi, der søger at reducere brain fatigue med hybrid støjreduktion (Active Noise Cancellation, ANC) og brancheførende stemmegenkendelse fra EPOS AI.

• Tilpasses til miljøet ved hjælp af EPOS AI – EPOS’ kunstige intelligens skanner det miljø, brugeren sidder i, 32.000 gange i sekundet og nedtoner de forstyrrende lyde, mens den omvendt fremhæver den vigtige lyd og dermed sikrer, at kun relevant lyd trænger igennem til personen i den anden ende af opkaldet.

• Active Noise Cancellation (ANC) – med hybrid fleksibel ANC forsikrer IMPACT 1000, at unødig baggrundslyd er blokeret og dermed ikke forstyrrer samtalen, hvilket reducerer brain fatigue.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>