Nyt samarbejde skal hjælpe afsidesliggende byer med teknologi og sundhedsydelser
Hjem DELL TECHNOLOGIES Et nyt samarbejde skal hjælpe afsidesliggende byer med teknologi og sundhedsydelser

Et nyt samarbejde skal hjælpe afsidesliggende byer med teknologi og sundhedsydelser

Af Redaktionen

Dell Technologies, Computer Aid, Intel og Microsoft har sammen udarbejdet en ny Solar Community Hubs-strategi, der markerer et nyt skridt i Solar Learning Labs-programmet, som hidtil har fokuseret på at understøtte muligheder for uddannelse i afsidesliggende byer.

Nyt samarbejde skal hjælpe afsidesliggende byer med teknologi og sundhedsydelser De nye Solar Community Hubs bliver bygget med løsninger fra Dell Technologies og vil blandt andet anvende teknologi som 5G, edge-computing mv.

Hver hub vil desuden blive administreret af landsbyens beboere og giver dem adgang til bl.a. vand, elektricitet og sundhedsydelser.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>