Få en smagsprøve af fremtidens headless CMS-system i dag: Preview på Storyblok V2 er klar
Hjem NYE PRODUKTER Få en smagsprøve af fremtidens headless CMS-system i dag: Preview version på Storyblok V2 er klar

Få en smagsprøve af fremtidens headless CMS-system i dag: Preview version på Storyblok V2 er klar

Af Redaktionen

Fra i dag kan du få en smagsprøve på fremtidens CMS-løsning fra østrigske Storyblok, der lancerer en preview version af sin populære headless CMS-løsning, Storyblok V2.

Storyblok lancerer nu en preview-version af sin populære og avancerede Headless CMS-løsning, der er navngivet “V2”.

Få en smagsprøve af fremtidens headless CMS-system i dag: Preview på Storyblok V2 er klar

Med opdateringen, som kan afprøves med det samme, åbner Storyblok dørene op til intet mindre ind end en ny æra for content management for brands og virksomheder.

Storyblok er et headless content-management system, hvormed udviklere og content managers kan skabe kvalitetsindhold og effektfuld storytelling i individuelle indholdsblokke til alle brandets platforme på en gang. Storyblok har i dag kunder som Adidas, Pizza Hut og Coca-Cola.

Med den kommende Storyblok V2 vil Storyblok blandt andet introducere efterspurgte funktioner og nye unikke egenskaber, som gør det muligt for virksomheder at skabe salgsfremmende storytelling på en mere effektiv og tidsbesparende måde.

Her er en oversigt over de vigtigste opdateringer:

  • Visuel editor: Den nye visuelle editor muliggør en live forhåndsvisning og hurtigere redigering af indhold. Det er en klar forbedring i forhold til, hovrdan du visuelt arbejder med redigering i indhold i forhold til markedets andre CMS-systemer.
  • Diskussioner: Teams kan skabe indhold sammen og i realtid direkte i deres CMS, værktøjer som Slack eller e-mails bliver overflødige. Med diskussions-værktøjet er det muligt hurtigt og effektvt at brainstorme, eller løse eventuelle problemer på en kommunikativ effektiv måde.
  • Digital asset management: Digitale aktiver såsom fotos eller videoer kan administreres i CMS på en central placering.
  • Blokbibliotek: Websitekomponenter kan defineres og redigeres endnu hurtigere i den visuelle editor og i formulartilstand.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>