Garmin præsenterer Camper 890 campingnavigator

Ny 8-tommer navigationssystem med forbedret display og campingspecifikke funktioner

Garmin præsenterer Camper 890 campingnavigator 1Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede i dag den nye Camper 890 navigationsenhed, dens nyeste enhed specielt beregnet til campinglivet. Camper 890 er først i serien med en stor 8-tommer højtopløst kant-til-kant touchscreen, der kan ses i stående eller liggende tilstand. Derudover har Camper 890 den nye Garmin stemmeassistent, der forenkler den overordnede interaktion med navigatoren.

“Camper 890 introducerer det største Garmin-display i bærbar campingnavigation,” sagde Dan Bartel, Garmin Garmin vice president of global consumer sales.

“Uanset om du er chauffør eller medkaptajn, gør den større 8-tommer skærm det især lettere at føre tilsyn med din rute, mens du finder interessante stop undervejs.”

Den ekstra store Camper-enhed er udstyret med adskillige sikre monteringsmuligheder, der komplimenterer ethvert førerhus. Dette inkluderer et aktivt magnetisk beslag med kraftig sugekop, fastskruet montering og en kugleadapter med en AMPS-plade, der er kompatibel med tredjepartshardware – inklusive RAM-monteringssystemer.

Camper 890 indeholder alle de centrale Camper-relaterede navigationsfunktioner fra ældre Garmin Camper enheder, inklusive tilpasset campingrutevejledning, der tager højde for størrelsen og vægten af autocamperen eller anhænger for at finde en passende ruteindstilling, og vejadvarsler giver brugerne mulighed for at forudse kommende farer inklusive skarpe sving og stejle stigninger. Brugere kan drage fordel af camperspots fra ACSI™, Campercontact™ og gratis pitstop-steder fra Trailer’s PARK™, der kan filtreres med foretrukne faciliteter såsom elektriske tilslutninger, brusere, internetadgang og mere. Sightseeing er let med forudindlæst rejseinfo fra iOverlander™, FoursquareÒ interessepunkter og TripAdvisor-rejsebedømmelser. Camper 890 leveres forudindlæst med kort over hele Europa og yderligere kortlægning af Nordamerika, Sydamerika, Mellemøsten og Nordafrika, Sydafrika, Australien og New Zealand kan downloades gratis på Garmin Express

Rejsende kan drage fordel af andre Camper 890-funktioner, der tilføjer komfort og tilskynder til mere sikker kørsel. Dette inkluderer BluetoothÒ-håndfri opkald og en fornyet Garmin-stemmeassistentindstilling, der forenkler opstartkommandoer til “OK Garmin”, så chauffører vil være i stand til at tale med Camper 890 og holde deres hænder på rattet. Indbygget Wi-FiÒ gør det muligt for navigationen at udføre kort- og softwareopdateringer uden at oprette forbindelse til en computer.

Med den nye lette ruteplanlægningsfunktion kan ejere parre Camper 890 med Garmin DriveÔapp for at importere og dele GPX-filer før eller under en tur. Derudover giver appen Garmin Drive brugere adgang til live brændstofpriser, trafik og vejr, og muligheden for at se smartphone-notifikationer. Med Live-trafik via DAB kan rejsende nyde mere af deres rejse. Camper 890 kan også nemt parres med det trådløse BCÔ35-bakkamera eller tredjepartskompatible kørselskameraer for tydeligt at se bag køretøjet, når du bakker.

Med tilgængelighed I juni har Camper 890 en vejledende pris på DKK 4.499.