LG med verdens første trådløse OLED-TV
Hjem Telekommunikation LG med verdens første trådløse OLED-TV

LG med verdens første trådløse OLED-TV

Af Redaktionen

LG Electronics lancerer nu verdens første OLED-TV med trådløs billede- og lydoverførsel.

Modelserien OLED M3 kommer i tre størrelser, 77-tommer, 83-tommer og 97-tommer, hvor den største er en del af LG’s premiumsegment LG SIGNATURE.

Med den trådløse modelserie OLED M3 bryder LG nye grænser på TV-markedet. Den 97 tommer store OLED M-model er en del af LG SIGNATURE-udvalget, som omfatter de mest eksklusive produkter med fokus på en bedre hverdag. Med dens 97 tommer er modellen også den største OLED-TV på markedet rettet mod forbrugere og kan håndtere video- og lydoverførsel i realtid ved 4K-opløsning og 120Hz.

Zero Connect tilbyder også en række tilslutningsmuligheder, herunder HDMI 2.1, USB, LAN og Bluetooth – hvilket gør det nemt at tilslutte forskellige enheder som soundbars, spilkonsoller og eksterne medieenheder.

– Som markedsledende inden for OLED i over 10 år stræber vi efter kontinuerligt at skabe nye og innovative produkter, der gør forbrugernes liv lettere. Den nye OLED M3 giver brugerne muligheder for at placere TV’et mere kreativt, både på væggen og på gulvet. Med Gallery Design kan TV’et indstilles til at repræsentere et brugerdefineret motiv. Vores ambition er, at OLED M skal blive en personlig indretningsdetalje i hjemmet, siger Erik Svalberg, produktspecialist hos LG Electronics Nordic.

Om LG OLED M3:

  • LG med verdens første trådløse OLED-TVTrådløs realtidsvideo- og lydoverførsel op til 4K 120Hz med Zero Connect
  • Leveres med en separat Zero Connect-boks til trådløs tilslutning til TV-skærmen
  • Zero Connect-boksen har flere HDMI-tilslutninger og kan også trådløst forbinde til kompatible soundbars
  • Understøtter stemmestyring for nem betjening
  • Modtog CES 2023 Innovation Awards i kategorierne Embedded Technology og Video Displays.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>