Nye lanceringer fra Dell Technologies gør det nemt at arbejde på både kontoret og på farten
Hjem DELL TECHNOLOGIES Nye lanceringer fra Dell Technologies gør det nemt at arbejde på både kontoret og på farten

Nye lanceringer fra Dell Technologies gør det nemt at arbejde på både kontoret og på farten

Af Redaktionen

Den hybride arbejdsform er kommet for at blive, og derfor er det vigtigt at imødekomme kravene til fleksibelt arbejde med det rette udstyr.

De nye lanceringer fra Dell Technologies er spækket med ny innovation og er ideelle til både kontoret og på farten.

Dell Technologies har netop lanceret en række nye produkter, der byder på innovative løsninger og fleksibilitet lige fra den inderste kerne til det det ydre design. Nyhederne i både Latitude-, Precision og OptiPlex-serierne er nemlig skabt til at imødekomme den hybride arbejdsform med en lang række designvalg og funktioner. Derudover gør den nye Dell UltraSharp 49 Curved USB-C Hub-skærm det nemmere end nogensinde før at multitaske. Nyhederne i både Latitude- og Precision-serierne kommer desuden med op til 13. generations Intel Core-processorer.

Latitude-serien har fået en stilistisk opgradering
Den nye Dell Latitude 9440 er en 2-i-1-pc, der er spækket med innovation i verdens mindste 14” bærbare pc. Designet er inspireret af den minimalistiske XPS-serie, alt imens den byder på en lang række funktioner, som brugeren har behov for i løbet af en arbejdsdag, heriblandt en haptisk touchpad, der både giver hurtig adgang til mikrofon, video, skærmdeling og chat under Zoom-opkald. Senere på året vil den også understøtte Microsoft Teams.

Latitude 9440 kommer også med en fantastisk ydeevne, alt imens computeren holdes kølig med nyt termisk design. Pc’en kommer i en farve af blandet grafit og aluminium, der giver et premium look med et slankt og simpelt design.

Dell Technologies lancerer også Latitude 7340 Ultralight og Latitude 7440 Ultralight, som kommer i en slank, let formfaktor med en 14” skærm – og med en vægt på hhv. lidt over og lidt under 1 kg. De er desuden designet med magnesium, hvilket gør dem til verdens mindste og letteste 14” og 13,3” premium bærbare pc’er. De kommer også med 5MP-kamera og 5G.

Hele Dell Latitude 7000-serien bliver tilgængelig i både 13”, 14” og som noget helt nyt med 16”-skærm i aluminium. Alle pc’erne kommer desuden med et større touchpad, top- og bundhøjttalere i høj kvalitet og en række forbedrede funktioner. Det er desuden muligt at vælge mellem 5 MP IR-, FHD IR- eller FHD-kameraer for endnu bedre videokvalitet under møder.

Precision-serien: når ydeevne og stil går hånd i hånd
Når man arbejder med tunge og højtydende systemer, kræver det en enhed, der kan matche det behov. Og det kan den nye Dell Precision 5680, der har verdens mindste fodaftryk for en 16” workstation – alt imens den tilbyder endnu bedre ydeevne, der leverer fordybende oplevelser. Pc’en kommer desuden med op til Intel Core i9-processor (45W) og op til 64GB DDR5-hukommelse, samt NVIDIA RTX 5000 Ada Generation Laptop GPU.

Brugerne kan desuden drage fordel af den skarpe, tresidede InfinityEdge-skærm i 16:10 formfaktor, et haptisk touchpad, fire højttalere, op til UHD+ PremierColor-skærm og FHD IR-kamera med både nærheds- og omgivende lyssensor. For at holde Precision 5680 kølig under selv de mest tunge arbejdsopgaver, kommer den også med Dell Technologies’ patenterede Dual Opposite Outlet-køleteknologi. Derudover byder den bærbare workstation på en HDMI-port, SD-kort i fuld størrelse, muligheden for at tilkøbe en kortlæser og EPR-teknologi (Extended Power Range), der sikrer mere strøm gennem et universelt USB-C-stik.

Den ideelle skærm til fordybelse
Den nye Dell UltraSharp 49 Curved USB-C Hub-skærm er skabt til problemfri multitasking. Skærmen er en 49” dobbelt QHD buet skærm, der giver mulighed for at opdele skærmen i to 27”-QHD-partitioner, helt uden en ramme imellem. Det resulterer i et væld af muligheder, heriblandt at forbinde og vise indhold fra to pc’er samtidig men på én skærm. Dell UltraSharp 49 Curved USB-C Hub-skærm tilbyder 2000:1 kontrastforhold med IPS Black-teknologi, der giver dobbelt så meget farvekontrast end ved konventionel IPS over en bred betragtningsvinkel.

Skærmen kommer med en lang række tilslutningsmuligheder, der forsyner brugerens bærbare pc med op til 90W alt imens den leverer 2,5 GbE-forbindelse via den indbyggede Ethernet-port. Med Comfort View Plus får brugeren forbedret øjenkomfort, og den integrerede pop-out-funktion giver hurtig adgang til porte, så man nemt kan tilslutte eksterne enheder.

Designet med fokus på bæredygtighed
De nye enheder på tværs af Latitude- og Precision-serierne er designet med tanke på bæredygtighed. Både Dell Latitude 9440 og Dell Precision 5680 er verdens første pc’er designet med lavt kulstofindhold af genanvendt aluminium herunder med 75 pct. genanvendt aluminium i chassiset. Tastaturknapperne er desuden produceret af 75 pct. genbrugsplast og benytter vedvarende plastikkomponenter, der er fremstillet af et biprodukt fra landbrugs- og madaffald. Latitude 9440 og Precision 5680 kommer også med en strømadapter, der benytter genbrugt kobber. Dell Precision 5680 er desuden den første mobile Precision workstation med lave kulstofemissioner og genanvendt aluminium. Hele Latitude- og Precision-porteføljen leveres også med 100 pct. genanvendt eller vedvarende emballage. Desuden justerer Quiet Mode-funktionen den termiske styring, hvilket kan give op til 18 pct. i strømbesvarelse.

Nye lanceringer fra Dell Technologies gør det nemt at arbejde på både kontoret og på fartenBaseret på en intern analyse foretaget af Dell Technologies i oktober 2022.

Baseret på en intern analyse foretaget af Dell Technologies i oktober 2022.

Baseret på en intern analyse foretaget af Dell Technologies i oktober 2022.

Understøttelse af 5G er valgfrit og skal tilvælges ved køb. Understøttelsen af 4G og 3G er bagudkompatibel.

Egentlige hastigheder vil variere afhængigt af operatørnetværk, brugere, placering og andre faktorer, der afhænger af tjenesteudbyderens abonnement og dækningsområde. Yderligere gebyrer kan forekomme. Kontakt tjenesteudbyderen for detaljer.

Baseret på analyse foretaget af Dell Technologies vedr. den nye 16″ mobile arbejdsstation 5680 holdt op imod HP Zbook Studio G9, Lenovo Gen4 og Apple Macbook Pro 16. Undersøgelsen er foretaget i februar 2023.

Baseret på interne analyser foretaget af Dell Technologies fra oktober 2022. Gælder kun sammenlignet med Windows PC’er.

Baseret på analyser foretaget af Dell Technologies fra januar 2023.

Består af 50 pct. genanvendt kobber i AC-adapterkablet og er gældende for 100W type C-adapter. Baseret på interne analyser foretaget af Dell Technologies fra januar 2023. Precision 3000 AC-adapterkabel indeholder 50 pct. genanvendt kobber. Baseret på intern analyse foretaget af Dell Technologies fra januar 2023

Latitude: ny emballage er produceret med op til 94,8 pct. genbrugt materiale og op til 64,4 pct. genanvendt materiale i form af genanvendte papirfibre. Materiale varierer efter produkt og størrelse. Gælder ikke valgfrie tilkøb, der tilføjes til ordren og heraf inkluderes i æsken. Papiremballagematerialer kan sorteres til genbrug via den kommunale genbrugsordning, hvor muligt. Systemtasken er produceret af genbrugsplast og kan sorteres sammen med anden tynd plast. Precision: ny emballage er produceret med op til 93,2 pct. genbrugt materiale og op til 61,2 pct. genanvendt materiale i form af genanvendte papirfibre. Materiale varierer efter produkt og størrelse. Gælder ikke valgfrie tilkøb, der tilføjes til ordren og heraf inkluderes i æsken. Papiremballagematerialer kan sorteres til genbrug via den kommunale genbrugsordning, hvor muligt. Systemtaske er produceret af genbrugsplast og kan sorteres sammen med anden tynd plast. Gælder nye modeller, der sendes efter 2022.

Baseret på interne analyser foretaget af Dell Technologies, hvor kraft og ydeevne er testet i et Dell Optimizer-strømmodul. Whitepaper er udgivet i november 2022.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>