Resello, a Pax8 Company, Receives Highest Acronis #CyberFit Score for 2021
Hjem CLOUD Resello, et Pax8-firma, modtager højeste Acronis #CyberFit-score for 2021

Resello, et Pax8-firma, modtager højeste Acronis #CyberFit-score for 2021

Af Redaktionen

Cloud Technology Company opnår en topplacering blandt cloud-distributører på verdensplan

Resello, en Pax8-virksomhed, der giver partnere mulighed for at købe, sælge og administrere cloud-løsninger, meddelte i dag, at Acronis har givet virksomheden den højeste #CyberFit-distributørscore i 2021.

Acronis, en global leder inden for cyberbeskyttelse, scorer virksomheder på baggrund af cybersikkerhedstilstanden for endpoints, enheder, it-miljø, teknisk support på dets cyberbeskyttelsesløsninger og certificeringer.

“Vi er forpligtet til at levere værdi til vores partner-økosystem, og denne anerkendelse fra Acronis er et bevis på den support, uddannelse, programmer og ressourcer, vi leverer,” siger Eric Mink, Chief Technology Officer hos Resello. “Med de stigende ransomware-angreb hjælper vi vores partnere med at tilføje cyberbeskyttelsesløsninger til deres teknologiske stakke, herunder de bedste løsninger i klassen som Acronis Cyber Protect.

Resello blev officielt Acronis Cloud Distributor i begyndelsen af 2019 og tilbyder it-partnere Acronis’ innovative cyberbeskyttelsesløsninger i hele Europa.

Resello opbyggede et team af Acronis Certified Engineers gennem partnerskabet og benyttede #CyberFit-guiden til at opbygge en køreplan.

Resello, et Pax8-firma, modtager højeste Acronis #CyberFit-score for 2021

Eric Mink, og Jan-Jaap Jager

“Acronis-partnere som Resello slutter sig til os i kampen mod cyberangreb ved at sætte partnere i stand til at blive #CyberFit,” siger Jan-Jaap Jager, bestyrelsesrådgiver og Chief Revenue Officer hos Acronis. Channelpartnere har brug for en distributør, der kan støtte dem ved at forenkle den måde, de sælger, supporterer og administrerer cyberbeskyttelse på. Resellos team af ingeniører er eksemplarisk i deres #CyberFit-score, og vi er glade for at give dem den højeste score i branchen.”

Mink fortsatte: “Det er en ære at modtage den højeste #CyberFit-score i branchen af Acronis.  Vores team af ingeniører scorer 100 procent for deres partnersupport, hvilket gør os til go-to cloud-distributør for cyberbeskyttelsesløsninger.

Hvis du vil være Resello-partner, kan du besøge www.resello.com.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>